Logo
Print this page

Το FL News ξαναμπαίνει στο γήπεδο

Η ενημέρωση επιστρέφει στην ιστοσελίδα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δεύτερη κατηγορία και την εγκυρότητα.

Χωρίς σχεδόν να το καταλάβουμε κύλησαν κοντά έξι μήνες από την ημέρα που η «καρδιά» του FL News άρχισε να χτυπά με σαφώς λιγότερους παλμούς. Μας πήρε πολλές εβδομάδες να αποδεχθούμε τη νέα καθημερινότητά μας μακριά από τα νέα της Football League και το κυνήγι της είδησης, κάτι που επηρέαζε και τις συνήθειες των χιλιάδων αναγνωστών μας που δεν είχαν πλέον καθημερινή ενημέρωση για την αγαπημένη τους ομάδα.

Μέσα μας γνωρίζαμε πως είχαμε ξεπεράσει κατά πολύ τα όριά μας, όπως και η κατηγορία της Football League τα δικά της και πως δεν ήταν σωστό να ακολουθήσουμε με φόρα το αδιέξοδο και να «πέσουμε» πάνω στον τοίχο.

Δεν σηκώσαμε το χειρόφρενο, αλλά κόψαμε ταχύτητα επειδή θέλαμε να βρούμε τον σωστό δρόμο και τις σωστές συνθήκες για να συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια, με την ίδια εγκυρότητα και την ίδια αξιοπρέπεια που μας συνόδεψε όλα τα χρόνια της πορείας μας.

Όλους αυτούς τους μήνες δεχθήκαμε τηλέφωνα συμπαράστασης, μηνύματα στην σελίδα του σάιτ στο Facebook και κυρίως την έκπληξη για το ξαφνικό αντίο. Όλα αυτά ήταν ακόμη μια ηθική δικαίωση γι’ αυτά τα οκτώ χρόνια προσπάθειας. Βέβαια ακούσαμε και πράγματα που μας εξόργισαν, ή νιώσαμε την χαρά όσων δεν είναι «φίλοι» της ενημέρωσης και της καθαρότητας του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να τους αρέσει το σκοτάδι και το «μαύρο».

Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε σταματήσει ακόμη και τις δύο, τρεις αναρτήσεις που έδιναν έναν μικρό παλμό στην ιστοσελίδα και τότε η φράση ενός αναγνώστη μας έκανε να ανατριχιάσουμε: «Συνεχίζω να μπαίνω κάθε μέρα από συνήθεια, ή ελπίδα επειδή εκεί είναι η ενημέρωση», είπε και μας έδωσε έναν ακόμη λόγο να είμαστε υπερήφανοι και να αναζητούμε τρόπους να επιστρέψουμε με σωστές βάσεις ώστε να «προσφέρουμε» αυτό που έχουμε συνηθίσει, την καθημερινή ενημέρωση.

Από την ημέρα που πήραμε την δύσκολη απόφαση να σταματήσουμε την εύρυθμη λειτουργίας μας ξέραμε πως δεν θα ανεβάζαμε ταχύτητα και δεν θα επιστρέφαμε στην κανονικότητα αν οι συνθήκες δεν μας έπειθαν πως θα γυρίζαμε ακόμη πιο δυνατοί από όσο ήμασταν.

Το FL News ξαναμπαίνει λοιπόν στο γήπεδο και όπως κάθε ομάδα που ξεκινά την προετοιμασία της θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να επανέλθουμε πλήρως και να είστε σίγουροι πως θα βρούμε τα «πατήματά» μας και εσείς την καθημερινή σας συνήθεια και πηγή ενημέρωσης.

Όσο κυλούν οι μέρες θα γίνονται ορατές οι αλλαγές με νέες στήλες, με κάλυψη της ειδησεογραφίας για την Super League 2 και την Football League, αλλά και ανασχεδιασμό του σάιτ ώστε να «μπούμε» με φόρα στο νέο πρωτάθλημα και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των αναγνωστών μας.

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr