Logo
Print this page

Επιστροφή Γιαννίκογλου

Ο 26χρονος τερματοφύλακας Σεραφείμ Γιαννίκογλου γύρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την πρώτη του θερινή προσθήκη ανακοίνωσε την Πέμπτη (13/06) ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για τον 26χρονο τερματοφύλακα, Σεραφείμ Γιαννίκογλου, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και γύρισε στον Άγιαξ της Ηπείρου με τον οποίο πέρυσι είχε 8 συμμετοχές. Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας και επιστροφή στην ομάδα του τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου για 2 χρόνια.

Ο Μάκης Γιαννίκογλου είναι γεννημένος στις 25 Μαρτίου του 1993 στην Καβάλα και ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ξάνθης. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ομόνοια Λευκωσίας το 2011, ενώ τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε με την Καβάλα στη Football League. Πέρασε από τον Φωκικό το 2014, στη συνέχεια στον Ηρακλή, με τον οποίον αγωνίστηκε στη Super League τη διετία 2015-17. Τη σεζόν 2017-2018 ήταν στην ομάδα μας, ενώ την περυσινή βρισκόταν στην Α.Ε.Κ. Στον Π.Α.Σ. Γιάννινα θα αγωνιστεί με τη φανέλα νο 1.

Στις δηλώσεις του στο pasgiannina.gr ο Γιαννίκογλου είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΣ, ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ακόμη μία φορά. Εύχομαι και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς θα επιστρέψουμε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκεί όπου ανήκει! Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Ζωσιμάδες και τον κόσμο του..».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:15
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr