Απόφαση διάψευσης

Ο Ηρακλής αποφάσισε να διαψεύσει τα σενάρια επαφών για το ΑΦΜ του Βόλου.

Ο Βόλος έδειξε πρόσφατα την ενόχλησή του για τη διαρροή από πλευράς Ηρακλή περί συνάντησης για το ΑΦΜ του πρώτου. Έτσι, με μεγάλη καθυστέρηση ο Γηραιός αποφάσισε να προχωρήσει σε ανακοίνωση διάψευσης και ανέφερε:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην εξαγορά του Α.Φ.Μ. του Ν.Π.Σ. Βόλος, θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδος ότι ουδέποτε υπήρξε συνεννόηση, συζήτηση ή και προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών. Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο που αναφέρεται σε συνομιλίες ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ (Αθανασίου) Παπαδόπουλου και της πλευράς του Ν.Π.Σ. Βόλος στο παρελθόν.

Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση συνεχίζει να μελετά και να ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα και διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι μέριμνά της είναι να ενημερώσει ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα οποιασδήποτε κατάστασης που θα προκύψει στο μέλλον».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (12/05) στον Βόλο αναμετρώνται η Κ19 της Κέρκυρας με την αντίστοιχη του Ηρακλή, οπότε δεδομένα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας θα βρεθεί αντιπροσωπεία της διοίκησης του Γηραιού.

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep