Logo
Print this page

Μετάθεση του μπαράζ

Στις 18 ή 19 Μαΐου ο πρώτος αγώνας μπαράζ. Προς 14/5 το ΔΣ επικύρωσης. Απορρίπτεται η έφεση του Απόλλωνα Λάρισας.

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συζητήθηκε την Τετάρτη (08/05) η υπόθεση του Απόλλωνα Λάρισας. Οι Θεσσαλοί επιδιώκουν να πάρουν το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων στα χαρτιά, όμως βάσει των όσων ανέφερε η έδρα, η έφεσή τους πηγαίνει προς απόρριψη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που παρακολούθησε τη συζήτηση της υπόθεσης, ο πρόεδρος της Εφέσεων ρώτησε επανειλημμένως ποια είναι η πειθαρχική κύρωση που προβλέπεται για τη σχετική παράβαση και όπως τόνισε: «Και το πρωτοβάθμιο όργανο αυτό είπε ουσιαστικά στην απόφασή του. Ότι δεν υπάρχει διάταξη να υπαγάγει αυτά τα περιστατικά...». Διατακτικό της απόφασης θα εκδοθεί την Παρασκευή (10/05), και το σκεπτικό τη Δευτέρα (13/05), ενώ η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας πήρε προθεσμία να καταθέσει υπόμνημα την ίδια ημέρα (12:00). Τι σημαίνει αυτό;

Το ΔΣ της επικύρωσης αναμένεται να συγκληθεί στις 14 Μαΐου, αφού θα πρέπει προηγουμένως να σταλούν προσκλήσεις στα μέλη του. Η κλήρωση για τη σειρά των μπαράζ αναμένεται να γίνει στις 15 Μαΐου. Έτσι, θα υπάρχει το δι'ημερο που προβλέπεται για τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα μπαράζ μεταξύ του 2ου της Football League και του 13ου της Super League στις 18 ή 19/05 και του επαναληπτικού στις 22/05.

Σε νεότερη ανάρτηση το FL News θα σας παρουσιάσει το πλήρες ρεπορτάζ από την εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάιος 2019 19:18
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr