Σενάρια και ισοβαθμίες

Η πιθανή τριπλή ισοβαθμία μεταξύ ΑΟΧ Κισσαμικού, Καραϊσκάκη Άρτας, Ηρακλή και ο πρώτος λόγος για τα μπαράζ.

Μία στροφή έμεινε για το φινάλε της Football League και το ενδιαφέρον εστιάζεται σε τρία μέτωπα. Αυτό για τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ με τον 13ο της Super League, στη μάχη για τη 10η θέση και σε αυτή για την αποφυγή της 13ης που οδηγεί δύο κατηγορίες πιο χαμηλά. Το FL News σας παρουσιάζει τις πιθανές ισοβαθμίες σε κορυφή και ουρά...

Το πλεονέκτημα του Απόλλωνα

Η νίκη του Απόλλωνα Λάρισας σε βάρος του Πλατανιά απλοποίησε τα πράγματα σε ό,τι αφορά στη 2η θέση. Οι Θεσσαλοί βρίσκονται στο +2 από την ομάδα των Χανίων και αρκούνται στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ηρόδοτο για να κατακτήσουν το εισιτήριο και να μην έχουν στραμμένο το αυτί στα Περιβόλια. Ο Πλατανιάς, εξάλλου, εκτός της νίκης απέναντι στον Ηρακλή θα θέλει και ήττα του Απόλλωνα Λάρισας για να προσπεράσει. Στην ισοβαθμία υστερεί (0-0 στα Περιβόλια, νίκη 1-0 του Απόλλωνα στη Λάρισα).

Μάχη... Ηρακλή, Καραϊσκάκη

Ένας εκ των Ηρακλή, Καραϊσκάκη Άρτας θα πλασαριστεί στη 10η θέση στο φινάλε της σεζόν. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός «καθάρισε» παρά την ήττα από τη Δόξα Δράμας. Αυτό γιατί υστερεί μόνο στη διπλή ισοβαθμία με τον Ηρακλή (μία ήττα, μία ισοπαλία). Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα της Άρτας θα έχει λιγότερους βαθμούς και θα υποβιβαστεί. Η ομάδα των Χανίων υπερτερεί στη διπλή ισοβαθμία με τον Καραϊσκάκη Άρτας (μία νίκη, μία ισοπαλία), ενώ οι δυο τους σώζονται ακόμα και στο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας.

Πώς θα γίνει αυτό; Αν ο ΑΟΧ Κισσαμικός ηττηθεί από τον Απόλλωνα Πόντου, ο Ηρακλής αποσπάσει ισοπαλία από τον Πλατανιά και ο Καραϊσκάκης νικήσει τον ΑΟ Τρίκαλα. Σε αυτή την περίπτωση ο Ηρακλής θα πάει στη νέα Football League και η ειδική βαθμολογία θα διαμορφώνεται ως εξής:

1. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ 7 ΒΑΘΜΟΙ
2. ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 5 ΒΑΘΜΟΙ
3. ΗΡΑΚΛΗΣ 4 ΒΑΘΜΟΙ

Μόνο νίκη ο Ηρόδοτος

Το τελευταίο ανοικτό μέτωπο αφορά στη μονομαχία των Τρικάλων και του Ηροδότου να αποφύγουν τον υποβιβασμό κατά δύο κατηγορίες. Ο ΑΟΤ έχει έναν πόντο παραπάνω από τους Κρητικούς και έχει δύσκολη αποστολή, αφού δοκιμάζεται στην Άρτα απέναντι στον Καραϊσκάκη. Μεγάλος, όμως είναι ο βαθμός δυσκολίας και για τον Ηρόδοτο που υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι δύο ομάδες, πάντως, μπορεί να ισοβαθμίσουν εάν ο ΑΟΤ ηττηθεί και ο Ηρόδοτος αποσπάσει ισοπαλία από τον 2ο Απόλλωνα. Σε αυτή την περίπτωση οι Θεσσαλοί θα τερματίσουν 12οι. Και αυτό γιατί έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια (νίκη 2-0 ο ΑΟΤ, νίκη 1-0 ο Ηρόδοτος). Άρα, οι Κρητικοί θέλουν μόνο νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

abath24

Last modified onΤρίτη, 23 Απρίλιος 2019 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep