Προχωρά η Super League 2

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι προχωρά το πλάνο αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Οριστική είναι η απόφαση να ισχύσει από φέτος το πλάνο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, όπως ξεκαθαρίστηκε στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα (08/04) ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με εκπροσώπους της Super League, της Football League και της ΕΠΟ.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Βασιλειάδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι σαφές ότι τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται, δεν πίστευα ότι υπήρχε ζήτημα εξ’ αρχής, επιβεβαιώθηκε αυτό σήμερα, προχωράμε την αναδιάρθρωση όπως έχει συμφωνηθεί, συζητάμε λεπτομέρειες νομοτεχνικές της τροπολογίας και εφόσον βέβαια, περάσει αύριο από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στο νομοθετικό κομμάτι. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί από πέρσι το καλοκαίρι, οι συμφωνίες για να τηρηθούν πρέπει να κάνουμε όλοι αυτά που συμφωνήσαμε, δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό άρα προχωράμε κανονικά. Η αναδιάρθρωση θα γίνει στο πλαίσιο των συμφωνιών του περσινού καλοκαιρού. 14 στη Super League, 12 στη Super League 2 και 14 στη Football League».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από την πλευρά μας δεν αφήσαμε περιθώριο να αμφισβητηθεί οτιδήποτε, ήταν σαφές. Ειπώθηκαν πολλά, ακούστηκαν διάφορα, γράφτηκαν ακόμη περισσότερα αλλά από την πλευρά της ΓΓΑ και από την ΕΡΤ δεν αφέθηκε ποτέ περιθώριο για δεύτερες σκέψεις ή επανατοποθετήσεις. Θα μπορούσε να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, και να μην υπάρξει μείωση και να μην υπάρξει οτιδήποτε. Σε αυτό το ενδεχόμενο δεν θα υπήρχε η συμφωνία από τη δικιά μας την πλευρά, δηλαδή, το τηλεοπτικό συμβόλαιο».

Αυτό σημαίνει πως από τη Football League ανεβαίνει απευθείας ο πρώτος, δηλαδή ο Βόλος, και η δεύτερη ομάδα θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 13ο της Super League.

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2019 00:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.