Διαβιβάζει έκθεση η ΕΕΑ

Ο αθλητικός δικαστής θα κληθεί να αποφασίσει για την αποβολή του Αήττητου Σπάτων. Προσκόμισε εγγυητική ο Ηρακλής, αιτήσεις κατάπτωσης για Απόλλωνα Πόντου, Σπάρτη, Κέρκυρα.

Ο χαρακτηρισμός της παράβασης στην έκθεση της ΕΕΑ θα κρίνει και το μέλλον του Αήττητου Σπάτων στη Football League. Η Επιτροπή ανακοίνωσε την Πέμπτη (14/03) ότι συντάσσει έκθεση για παράβαση του άρθρου 68 του Ν.2725/99 και θα τη διαβιβάσει στη διοργανώτρια, οπότε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο θα αποφασίσει σχετικά. Υπενθυμίζεται ότι εάν η παράβαση χαρακτηριστεί, όπως αναμένεται, βαρεία, τότε θα υπάρξει αποβολή από το πρωτάθλημα, αφού υπήρξε εκπρόθεσμη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της εγγυητικής του Ηρακλή, ανακοινώθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος έκδοσης πορίσματος κατόπιν προσκόμισής της. Επίσης, αναβλήθηκαν τα αιτήματα περί κατάπτωσης των εγγυητικών των ΠΑΕ Απόλλων Πόντου (Σπύρος Γκουγκούδης, Αλέξανδρος Βεργώνης), Σπάρτη (Γιώργος Πολυμενέας), ΠΑΕ Κασσιόπη (ΕΑΚ Κέρκυρας), ενώ χορηγήθηκε άδεια για το 3,33% των μετοχών της ΠΑΕ Ηρόδοτος στην «Knossos Diagnosis».

Αναλυτικά:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY

ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α.KNOSSOS DIAGNOSIS (3,33%) - ΧΟΡΗΓΕΙ

Αίτηση των αθλητών Σπυρίδωνος Γκουγκούδη και Αλέξανδρου Βεργώνη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ. - ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 21-3-19.

Αίτηση του τρίτου Γεωργίου Πολυμενέα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ. - ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 28-3-19.

Αίτηση του ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ. - ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 28-3-19.

Μη προσκόμιση εγγυητικής επιστολής από την ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ. - Κατόπιν της προσκομίσεως της εγγυητικής επιστολής δεν συντρέχει λόγος έκδοσης πορίσματος.

ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 παρ.1 έως και 9, 69, 69Α και 77Α παρ.1 περ. α, β και ε ν.2725/1999. (Υπό διάσκεψη)
Σύνταξη έκθεσης για παράβαση του άρθρου 68 του ν.2725/1999 και διαβίβασή της στη Football League».

Last modified onΠέμπτη, 14 Μάρτιος 2019 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep