«Ντέρμπι... 17 εισιτηρίων»

Τα 17 εισιτήρια που κόπηκαν στο Αιγινιακός - Ηρόδοτος και η απολογία της ομάδας της βόρειας Πιερίας.

Σε αντίθεση με τη Super League που ανακοινώνει τα εισιτήρια που κόπηκαν σε κάθε αγώνα, στη Football League δεν υπάρχει αυτή η «πολυτέλεια». Ωστόσο, υπάρχουν εκδικάσεις όπως αυτή που αφορούσε στο ματς Αιγινιακός - Ηρόδοτος στις οποίες προσκομίζονται τα επίσημα στοιχεία της λίγκας και δείχνουν την απογοητευτική προσέλευση.

Πόσα εισιτήρια κόπηκαν, λοιπόν, στο ντέρμπι παραμονής Αιγινιακός - Ηρόδοτος; 17! Αυτό δήλωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση, ο αντιπρόεδρος των γηπεδούχων και αντιπρόεδρος της Football League, Παναγιώτης Γιαννόπουλος ενώπιον του αθλητικού δικαστή. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να πέσουν στα «μαλακά» οι «κυανόλευκοι» ανέφερε: «170 ευρώ ήταν οι εισπράξεις και 2.700 ευρώ τα έξοδα. Πώς να βγουν οι ομάδες;».

Ο Γιαννόπουλος απόντος δικηγόρου υποστήριξε ότι ο διαιτητής είχε γράψει ανακρίβειες στο φύλλο αγώνα και ότι «να το πω βλάχικα, σερρέικα δεν πλακώθηκε ο τότε προπονητής Μιρσάντ Γιονούζ με αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Οι ποδοσφαιριστές μόνο λογόφεραν. Ήταν ένα ντέρμπι που κατά κάποιο τρόπο θα ξεκαθάριζε ποιος θα έμενε στην κατηγορία και ποιος θα έπεφτε. Ο Αιγινιακός έχασε και υπήρχε γκρίνια. Ούτε η Αστυνομία, ούτε η ΔΕΑΒ, ούτε ο παρατηρητής αναφέρουν ότι ήρθαν στα χέρια.

Τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν 17. Αν υπολογίσουμε και τις προσκλήσεις ήταν 50 άτομα στο γήπεδο. Τι αστυνομική δύναμη να υπάρχει στο Αιγίνιο όταν στο γήπεδο υπάρχουν 50 άτομα; Δεν έγινε τίποτα...».

Last modified onΠέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep