Logo
Print this page

«Θα κινηθώ νομικά»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε στο FL News έκπληκτος με όσα κατέθεσε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αιγινιακός, Γιώργος Μπέζας.

Ντόμινο αντιδράσεων προκάλεσε το δημοσίευμα του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Λάζαρου Βελισσάρη σε βάρος της ΠΑΕ Αιγινιακός. Ο γενικός διευθυντής της ομάδας της βόρειας Πιερίας, Γιώργος Μπέζας ισχυρίστηκε ότι οι γονείς του ποδοσφαιριστή μοίρασαν 10.000 ευρώ σε τρία άτομα, εκ των οποίων ο τότε τεχνικός των «κυανόλευκων», Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Για τον Χαραλαμπίδη ο Μπέζας ισχυρίστηκε ότι, βάσει των όσων του είπε η μητέρα του ποδοσφαιριστή στο τηλέφωνο, πήρε 1.500 ευρώ και τα γύρισε πίσω. Ο πρώτος, λοιπόν, με δήλωσή του στο FL News το διέψευσε κατηγορηματικά και τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά. Συγκεκριμένα, είπε:

«Έμεινα έκπληκτος με όσα κατέθεσε ο Γιώργος Μπέζας. Το διαψεύδω και θα κινηθώ νομικά. Η μητέρα του το διέψευσε κατηγορηματικά και είπε ξεκάθαρα ότι δεν γνωριζόμαστε. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόση λάσπη και γιατί είπε αυτό το ψέμα. Ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι ο Χαραλαμπίδης τόσα χρόνια».

Last modified onΤρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 18:41
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr