Εσείς τι ομάδα είστε;

Έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών για την συμπεριφορά των φιλάθλων του ποδοσφαίρου και τις οπαδικές προτιμήσεις τους. Έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών για την συμπεριφορά των φιλάθλων του ποδοσφαίρου και τις οπαδικές προτιμήσεις τους.

Έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών για την συμπεριφορά των φιλάθλων και της Football League και την δύναμη του κόσμου τους.

Μια ενδιαφέρουσα ακαδημαϊκή έρευνα του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών βρίσκεται σε εξέλιξη και αναζητά στοιχεία για τις προτιμήσεις των φιλάθλων όλης της Ελλάδας και όλων των κατηγοριών. Η έρευνα έχει σκοπό να αξιολογήσει την συμπεριφορά και τις αντιλήψεις των φιλάθλων ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ελλάδα που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Super League και Football League 2018-2019 και διεξάγεται στο πλαίσιο του ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο χώρο και διεξάγεται ανώνυμα, μέσω διαδικτύου.

Σε αυτή την έρευνα μελετώνται ζητήματα όπως η πίστη των φιλάθλων στην αγαπημένη τους ομάδα, η αφοσίωσή τους, η συχνότητα που την παρακολουθούν, η σχέση τους με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλα στοιχεία.

Την ερευνητική ομάδα αποτελούν οι:

- Δρ. Δασκαλόπουλος Ευάγγελος, Διδάκτωρ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών,

- Δρ. Τσιορδιά Χαριτωμένη, Διδάκτωρ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών,

- Δραγώτης Ευθύμιος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών.

Αλήθεια, εσείς τι ομάδα είστε;

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep