«Ενδείξεις για δωροδοκία»

Έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για το περσινό ΟΦΗ-Αιγινιακός 6-0.

Στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας βρίσκεται το περσινό παιχνίδι ΟΦΗ-Αιγινιακός για τη Football League. Σε έγγραφο της η Ελληνική Αστυνομία (Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους) προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αναφέρεται πως υπάρχουν «σοβαρές ενδείξεις για δωροδοκία στο ΟΦΗ-Αιγινιακός 6-0».

Στο έγγραφο, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το dikisports.blogspot.com, αναφέρεται: «…για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Αιγινιακός (12-11-2017) προέκυψαν σοβαρές-αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων που προβλέπονται στο άρθρο 132 του Ν. 2725/1999 «δωροδοκία, δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος»…».

Το παιχνίδι, που διεξήχθη στις 12/11/2017, είχε λήξει με το ευρύ σκορ 6-0, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό το γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον των αρχών. Υπήρχαν φήμες ότι η τότε διοίκηση του ΟΦΗ είχε πληρώσει τα έξοδα μετακίνησης του Αιγινιακού για την Κρήτη.

Πλέον η εισαγγελία καλείται να ερευνήσει την υπόθεση και να προβεί σε διώξεις, εφόσον διαπιστώσει ότι υπάρχουν αξιόποινες πράξεις.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep