Έφεση Καραϊσκάκη

Ο Καραϊσκάκης Άρτας κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε τον Πλατανιά για τη συμμετοχή του Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Το δικαστικό μέτωπο μεταξύ Καραϊσκάκη Άρτας - Πλατανιά έκλεισε πρωτόδικα. Η ομάδα των Χανίων, σύμφωνα με τον αθλητικό δικαστή, ορθά έπραξε και χρησιμοποίησε στο μεταξύ τους ματς τον Μιγκέλ Μπιανκόνι. Ωστόσο, οι «πράσινοι» κατέθεσαν έφεση, η οποία θα συζητηθεί την Τετάρτη (16/01) στην ΕΠΟ.

Ο νομικός της ομάδας της Άρτας, Δημήτρης Τσαούσογλου είχε ζητήσει από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο να μην εκδώσει απόφαση έως ότου η FIFA απαντήσει τι ισχύει σχετικά με τη μετατροπή της ποινής. Αυτό δεν συνέβη και οι «ερυθρόλευκοι» αθωώθηκαν. Εξάλλου, είχαν προσκομίσει έγγραφο της ΕΠΟ που ανέφερε ότι ο Μπιανκόνι δεν «κουβαλούσε» ποινή τεσσάρων αγωνιστικών, γιατί έπειτα από δικαστική απόφαση αποφασίστηκε να εκτίσει με κοινωνική εργασία, η οποία μετετράπη εν τέλει σε πρόστιμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ένας από τους λόγους της έφεσης είναι το γεγονός ότι ο αθλητικός δικαστής δεν έδωσε καμία απάντηση στους ισχυρισμούς του Καραϊσκάκη Άρτας. Όπως τονίζεται από τους «πράσινους», όταν μία υπόθεση εξαρτάται από την κρίση μίας διοικητικής επιτροπής, τότε δεν πρέπει να εκδοθεί απόφαση.

Last modified onΤρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 00:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep