Η ταυτότητα της 9ης αγωνιστικής

Τα στοιχεία της 9ης αγωνιστικής της Football League. Τα στοιχεία της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και οι σκόρερ μετά την 9η αγωνιστική της Football League. 

Η ομάδα του Βόλου είναι η απόλυτη νικήτρια της αγωνιστικής στην Football League, αφού κατάφερε να πάρει νίκη μέσα στη Νέα Αλικαρανασσό επί του Ηροδότου με 2-0 και παράλληλα να δει την Κέρκτρα, αλλά και να δει τόσο την Κέρκυρα, όσο και τον Απόλλωνα Λάρισας να χάνουν έδαφος. Πλέον, έχει πέντε βαθμούς διαφορά από την ομάδα της Θεσσαλίας και οκτώ από αυτή του Ιονίου.

Σημαντικό ρόλο βέβαια έπαιξε και η επιτυχής έκβαση της ένστασης που έκανε η ομάδα του Βόλου και πήρε τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας που είχε χάσει, αλλά οι «μαυραετοί» έκαναν το λάθος να δηλώσουν τον γιατρό της αναμέτρησης και ως δικό τους.

Παράλληλα υπήρξαν πάλι κακές εμφανίσεις τόσο για τον Ηρακλή, ο οποίος ηττήθηκε στην Δράμα από την Δόξα στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 2-0, ενώ και η Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 με τον ουραγό ΑΟΧ Κισσαμικό. Στον «γηραιό» υπήρξε πάλι απομάκρυνση προπονητή, ο οποίος είναι ο τρίτος από την αρχή της προετοιμασίας, με τον Μπαξεβάνο να μην προλαβαίνει ούτε την έναρξη του πρωταθλήματος και τον Αλέκο Βοσνιάδη να φεύγει μετά τις πρώτες αγωνιστικές. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΣΚΟΡΕΡ

ΕΠΟΜΕΝΗ

  

Last modified onΚυριακή, 16 Δεκέμβριος 2018 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep