Κίνηση ανθρωπιάς (video)

Συγκίνησε ο αμυντικός του Απόλλωνα Πόντου, Παντελής Θεολόγου με την κίνησή του μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή.

Με ένα ζεστό χειροκρότημα από τους φίλους της Παναχαϊκής αποχώρησε ο Παντελής Θεολόγου από τον αγώνα της Κυριακής (09/12). Ο αμυντικός του Απόλλωνα Πόντου μετά τη λήξη πήγε τρέχοντας προς το μέρος του Παναγιώτη Κωστόπουλου, του εμβληματικού φιλάθλου των Αχαιών που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, του ευχήθηκε καλές γιορτές και συγκίνησε με την κίνηση ανθρωπιάς του.

Όπως έγραψε ο Θεολόγου, αναρτώντας και το σχετικό video:

«Πόσο όμορφο είναι το ποδόσφαιρο ... Πόσο όμορφο όταν βλέπεις άτομα με ειδικές ικανότητες να είναι εκεί δίπλα στην ομάδα τους ... να πανηγυρίζουν, να στεναχωριούνται ,να αγωνιούν... Φίλε Παναγιώτη να είσαι πάντα καλά! Nortenos Patras σας ευχαριστώ! ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891».

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος τον ευχαρίστησε από καρδιάς και ανέφερε:

«Το Παλικάρι είναι παίκτης του Απόλλων Πόντου τώρα… Μετά το τέλος του ματς Παναχαϊκή – Απόλλων Πόντου 1-1 αντί να φύγει να πάει στα αποδυτήρια ήρθε στο μέρος μου, με χαιρέτησε και μου ευχήθηκε καλές γιορτές…Να τον έχει ο Θεός πάντα με υγεία και όλα τα καλά… Τον ευχαριστώ από καρδιάς».

Media

Last modified onΔευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 14:50

1 comment

  • γουχου
    γουχου Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 13:16 Comment Link

    Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή ή μάλλον στον άνθρωπο αθλητή

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep