Η ταυτότητα της 8ης αγωνιστικής

Αποτελέσματα - βαθμολογία - σκόρερ Football League μετά την 8η αγωνιστική. Αποτελέσματα - βαθμολογία - σκόρερ Football League μετά την 8η αγωνιστική.

Αποτελέσματα, βαθμολογία και σκόρερ μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής της Football League. 

Ακόμη μια αγωνιστική εκπλήξεων ήταν η 8η του πρωταθλήματος της Fooball League. Από τους πρωτοπόρους μόνο ο Βόλος και η Κέρκυρα ήταν συνεπείς και κατάφεραν να πάρουν σπουδαίες νίκες και να κερδίσουν έδαφος στην βαθμολογία. Η ομάδα της Μαγνησίας μάλιστα κατάφερε να υποχρεώσει τον Πλατανία στην πρώτη του φετινή ήττα, με την ομάδα των Χανίων που είχε δεχθεί τρία γκολ σε επτά ματς να δέχεται τρία σε ένα ημίχρονο. 

Ακόμη μια γκέλα για τον Ηρακλή, αυτή τη φορά μέσα στην Θεσσαλονίκη από τον Καραϊσκάκη, ενώ νέα απώλεια είχε και η Παναχαϊκή που έμεινε στην ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου στην Πάτρα. Από τους κερδισμένους της αγωνιστικής τα Τρίκαλα που μέσα σε μια εκρηκτική εβδομάδα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με 2-0 κόντρα στον Ηρόδοτο.

Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον βρίσκεται ο ΑΟΧ Κισσαμικός που ηττήθηκε και από τον Αιγινιακό και δείχνει πως δύσκολα μπορεί να συνέλθει και πλέον βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

 

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

ΣΚΟΡΕΡ

ΕΠΟΜΕΝΗ 

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep