Logo
Print this page

Η ταυτότητα της 5ης αγωνιστικής

Αποτελέσματα - βαθμολογία - σκόρερ Football League μετά την 5η αγωνιστική. Αποτελέσματα - βαθμολογία - σκόρερ Football League μετά την 5η αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Football League, η βαθμολογία, οι σκόρερ και το πρόγραμμα της επόμενης.

Ο Εργοτέλης παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League, αφού έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Βόλο και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά του στην πρώτη θέση. Στο ντέρμπι της ημέρας, η Κέρκυρα πήρε τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Δόξα Δράμας και δείχνει να συνέρχεται μετά από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων. Η Σπάρτη έκανε την πρώτη της νίκη, με 2-0 κόντρα στα Τρίκαλα, τα οποία δεν άλλαξαν «χαρακτήρα» μετά την φυγή του Ράτκο Ντόστανιτς από την τεχνική ηγεσία. 

Ο Καραϊσκάκης Άρτας σημείωσε την δεύτερη του νίκη και μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-0, ενώ στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια του είχε σημειώσει μόλις ένα γκολ. Η Παναχαϊκή έμεινε στην ισοπαλία στα Σπάτα με τον Αήττητο σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα λάθη που έκαναν οι δύο πορτιέρο. Τη νίκη της ημέρα σημειώσει ο Απόλλων Πόντου, ο οποίος ταξίδεψε με 13 ποδοσφαιριστές στην Κρήτη, αλλά με ένα γκολ του Καλαϊτζίδη πήρε το τρίποντο στις καθυστερήσεις. Το μοναδικό παιχνίδι που δεν είχε γκολ ήταν αυτό ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

ΕΠΟΜΕΝΗ (6η αγωνιστική)

ΣΚΟΡΕΡ

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr