«Καταγγελία και στη FIFA»

Τι υποστηρίζεται στον Καραϊσκάκη Άρτας για την ένσταση κατά του Πλατανιά και το έγγραφο... τιμωρίας από τις 29 Σεπτεμβρίου.

Την κλήση του αθλητικού δικαστή περιμένουν στον Καραϊσκάκη Άρτας, ώστε να εκδικαστεί η ένσταση που κατέθεσαν για αντικανονική συμμετοχή του Μιγκέλ Μπιανκόνι στο ματς με τον Πλατανιά. Οι «πράσινοι» θεωρούν δεδομένη την τιμωρία των Κρητικών. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», έχουν στην κατοχή τους έγγραφο που απέστειλε η βραζιλιάνικη ομοσπονδία στην ΕΠΟ στις 29 Σεπτεμβρίου και ενημέρωνε ότι ο ποδοσφαιριστής «κουβαλούσε» ποινή 4 αγωνιστικών.

Στο ίδιο δημοσίευμα παρουσιάζεται η θέση της ομάδας της Άρτας για το θέμα, αλλά και για την έκτιση ποινής με κοινωνική εργασία. Όπως αναφέρει ο νομικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Τσαούσογλου:

«Έκτιση ποινής με κοινωνική εργασία συναντάται μόνο στο ποινικό δίκαιο. Δεν απαντάται στο αθλητικό δίκαιο μετατροπή ποινής. Στις 29 Σεπτεμβρίου η βραζιλιάνικη ομοσπονδία έστειλε έγγραφο και έλεγε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να παίξει στα 4 πρώτα ματς και στις 25 Οκτωβρίου έστειλε νέο, υποστηρίζοντας ότι έχει εκτίσει με κοινωνική εργασία! Πώς γίνεται αυτό, αφού το συγκεκριμένο διάστημα ο ποδοσφαιριστής ήταν στην Ελλάδα; Θα κάνουμε καταγγελία και στη FIFA, γιατί είναι ενάντια στους κανονισμούς της. Δεν προβλέπεται μετατροπή της ποινής παρά μόνο αναστολή».

Last modified onΤετάρτη, 07 Νοέμβριος 2018 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep