Logo
Print this page

«Ασφάλεια, ή απεργία»

Με απεργία απειλεί ο ΠΣΑΠ στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος αν δεν υπογραφεί το συμβόλαιο για την ιδιωτική ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Με απεργία απειλεί ο ΠΣΑΠ στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος αν δεν υπογραφεί το συμβόλαιο για την ιδιωτική ασφάλιση των ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΣΑΠ, όπως πάντα καθυστερημένα, απειλεί με κυρώσεις αν δεν έχει υπογραφεί μέχρι την Δευτέρα (24/9) το ασφαλιστικό συμβόλαιο για τους ποδοσφαιριστές της Football League. 

Εκτός πραγματικότητας για ακόμη μια φορά ο ΠΣΑΠ, περίμενε να φτάσουν τα δεδομένα με το ασφαλιστικό συμβόλαιο των μελών του σε οριακό σημείο, ώστε με επιστολή του στη Football League να μιλήσει για αντίδραση σε περίπτωση που δεν έχει υπογραφεί η συμφωνία μέχρι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10:00.

Βέβαια τον ΠΣΑΠ δεν τον απασχολεί που οι ποδοσφαιριστές μέλη του έχουν βγάλει όλη την προετοιμασία και όλα τα φιλικά χωρίς κάλυψη, ούτε πως από πέρυσι πέρασε αναίμακτα η επιλογή της ασφάλισης από κάποιες ΠΑΕ στο ΙΚΑ με αποτέλεσμα να έχουν χαμηλότερου επιπέδου παροχές από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Μεταξύ άλλων η επιστολή αναφέρει:

«Έχοντας εξαντλήσει κάθε θεμιτό όριο καλής πίστης, ανοχής και αντοχής, να αξιώσουμε από εσάς να μας γνωρίσετε εγγράφως, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 24/09/2018 και ώρα 10:00, την υλοποίηση της νέας ενιαίας ασφαλιστικής καλύψεως των μελών μας και βεβαίως να μας αποστείλετε αντίγραφο του σχεδίου του νέου ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ώστε να λάβουμε γνώση, να τοποθετηθούμε και να προγραμματίσουμε την από κοινού υπογραφή του.

Είναι ευλόγως αντιληπτό ότι η μη συμμόρφωσή σας στα ανωτέρω και για όσο αυτή διατηρηθεί, αποτελεί ανυπέρβλητο κώλυμα μη διεξαγωγής, με υπαιτιότητά σας, της επόμενης ή και των επόμενων αγωνιστικών του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και όλων των λοιπών αγωνιστικών εκδηλώσεων που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία σας».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 19:27
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr