Πραγματικά... Κύπελλο Ελλάδος

Ο ΟΦ Ιεράπετρας ήταν η μια από τις πέντε ομάδες της Γ' Εθνικής που έκαναν την έκπληξη και πέρασαν στους «32»  του θεσμού. Ο ΟΦ Ιεράπετρας ήταν η μια από τις πέντε ομάδες της Γ' Εθνικής που έκαναν την έκπληξη και πέρασαν στους «32» του θεσμού.

Με πολλές εκπλήξεις έκλεισε ο κύκλος της γ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου πέντε ομάδες της Football League αποκλείστηκαν από τους «32». 

Στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος θα μπουν πέντε ομάδες από την Γ' Εθνική που κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση απέναντι σε μεγαλύτερους αντιπάλους. Η Θύελλα Καμαρίου, ο ΟΦ Ιεράπετρας, ο Απόλλων Παραλιμνίου, η Νίκη Βόλου και ο Άρης Αβάτου είναι οι πέντε «νικητές» αυτής της φάσης και οι ομάδες που θα φέρουν μετά από πολλά χρόνια Ερασιτεχνικούς συλλόγους στην φάση των «32» του θεσμού. 

Η Θύελλα Καμαρίου ήταν πρώτη ομάδα που αμφισβήτησε τους συλλόγους της δεύτερης κατηγορίας με την Σπάρτη να χάνει 1-0 από την νεοφώτιστη εκπρόσωπο της Σαντορίνης στην Γ' Εθνική, σε μια αναμέτρηση που έγινε στην Σάμο, αφού εκεί υπάρχει γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα. Ακολούθησε ο ΟΦ Ιεράπετρας που πήρε τη νίκη με 1-0 με ένα γκολ που σημειώθηκε στο 4ο λεπτό με τον Μαρτσάκη και από εκεί και πέρα δεν άλλαξε τίποτε στο παιχνίδι.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου έμεινε στο 0-0 με τον Αιγινιακό στην κανονική διάρκεια και το ημίωρο της παράτασης και στην διαδικασία των πέναλτι πήρε την πρόκριση με 5-4. Στα πέναλτι πανηγύρισε την είσοδό του στην επόμενη φάση και ο Άρης Αβάτου από την Ξάνθη απέναντι στον Πλατανιά.

Η μεγαλύτερη έκπληξη έγινε στον Βόλο, όπου η Δόξα Δράμας που έχει στόχους ανόδου στην Super League δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νίκης Βόλου που επικράτησε με 1-0 και πλέον θα βρίσκεται στην κλήρωση της Τρίτης (18/9 - 12:00).   

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018  
Kιθαιρών Καπαρελλίου - Ηρόδοτος 1-3    
Αντίμαχος - Βόλος 0-2    
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  
Θύελλα Καμαρίου - Σπάρτη 1-0    
Ερμής Αμυνταίου - Εργοτέλης 0-3    
Εθνικός - Ηρακλής 1-1 9-10 πεν.  
Τηλυκράτης - Αήττητος Σπάτων 0-5    
Θεσπρωτός - Απόλλων Λάρισας 2-3    
ΑΟ Καρδίας - Απόλλων Πόντου 1-5    
Κόρινθος 2006 - Παναχαϊκή 0-2    
ΟΦ Ιεράπετρας - Καραϊσκάκης Άρτας 1-0    
Απόλλων Παραλιμνίου - Αιγινιακός 0-0 5-4 πεν.   
Ερμιονίδα - Κισσαμικός 3-7    
ΑΣ Γιαννιτσά - Τρίκαλα 2-3    
Επισκοπή - Κέρκυρα 0-1    
Άρης Αβάτου - Πλατανιάς 1-1 6-5 πεν.  
Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας 1-0    
Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 00:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep