Logo
Print this page

Oι αντίπαλοι στο Κύπελλο

Στην κληρωτίδα του Κυπέλλου θα μπουν την Παρασκευή (07/09) οι ομάδες της Football League, με αντιπάλους ερασιτεχνικές ομάδες.

Η κλήρωση της γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (07/09) στις 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ, στην οποία θα συμμετέχουν οι 16 ερασιτεχνικές ομάδες και οι 16 ομάδες της Football League. Ήδη έχουν διεξαχθεί δύο φάσεις στη διοργάνωση, στις οποίες συμμετείχαν οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ. Συγκεκριμένα από τις 53 ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής, οι 41 επέλεξαν να το κάνουν πράξη.

Βάσει της κλήρωσης της β’ φάσης του θεσμού, άνευ αγώνα πέρασαν οι Απόλλων Παραλιμνίου, Άρης Αβάτου, Νίκη Βόλου, ΑΟ Καρδίας, Τηλυκράτης, Εθνικός Πειραιά, Ερμιονίδα, ΟΦ Ιεράπετρας, Κόρινθος 2008, Θύελλα Καμαρίου και Κιθαιρών Καπαρελλίου, ενώ αναδείχτηκαν και πέντε ζευγάρια.

Την Τετάρτη (05/09) το εισιτήριο για τη γ’ φάση πήραν οι Θεσπρωτός, Ερμής Αμυνταίου και ΑΣ Γιαννιτσά, ενώ εκκρεμούν δύο ακόμα παιχνίδια, τα οποία θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες. Συγκεκριμένα την Κυριακή (09/09) θα διεξαχθεί Επισκοπή-Παλληξουριακός και την Τρίτη (11/09) το Αντίμαχος Κω-Αιολικός.

Οι μονές αναμετρήσεις που προβλέπει η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθούν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, την Κυριακή (16/09, 17:00). Οι ομάδες της Football League θα είναι φιλοξενούμενες.  

 

Last modified onΠέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 19:06
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr