Αγανάκτηση ματαίωσης

Η ΑΕΛ εκτόξευσε «βέλη» προς τον Παύλο Μυροφορίδη για τη ματαίωση του φιλικού που είχε προγραμματιστεί με τον Ηρακλή.

Σε ματαίωση οδηγήθηκε το προγραμματισμένο για το Σάββατο (08/09) φιλικό μεταξύ του Ηρακλή και της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί», μάλιστα, με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Μυροφορίδης αιφνιδιαστικά γνωστοποίησε τη ματαίωση μέσω μηνύματος. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Η διοίκηση της ΑΕΛ εκφράζει την αγανάκτηση της για την αιφνιδιαστική ματαίωση εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής του προγραμματισμένου για το Σάββατο φιλικού αγώνα στο Καυταντζόγλειο. Μας κάνει εντύπωση πως, ενώ ο κ. Μυροφορίδης εκλιπαρούσε για ένα φιλικό την συγκεκριμένη ημερομηνία, σήμερα αιφνιδιαστικά έστειλε μήνυμα στον κ. Μάρκου (ούτε καν είχε το θάρρος να τηλεφωνήσει), με το οποίο του ανήγγειλε τη ματαίωση του φιλικού, αναστατώνοντας τον προπονητικό προγραμματισμό μας εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναικό.

Υπάρχει βεβαίως το φιλικό με τον Ιωνικό την Κυριακή το βράδυ για την ενίσχυση των πυροπαθών στο Μάτι, αλλά στο παιχνίδι αυτό λόγω της μειωμένης δυναμικότητας του Ιωνικού, αφού αγωνίζεται στη Γ' Εθνική και τώρα δημιουργείται σαν αξιόπιστη ομάδα, έχει προγραμματιστεί από τον κ. Αντωνίου να ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αθήνα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και κάποια ταλαντούχα παιδιά της U19. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη βασική ομάδα για φιλικό αγώνα το Σάββατο».

Last modified onΤετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018 16:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep