Στα «κυανόλευκα» Χασομέρης, Κουκόλης

Ο Ηρακλής προχώρησε στην απόκτηση των Δημήτρη Χασομέρη και Χρήστου Κουκόλη.

Ασταμάτητος είναι δεύτερη ημέρα ο Ηρακλής στις μεταγραφές, καθώς απέκτησε και τους Δημήτρη Χασομέρη και Χρήστο Κουκόλη. Ο πρώτος είναι 29χρονος επιθετικός, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στον Απόλλωνα Πόντου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος παίκτης του Ηρακλή τόνισε : «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Έχουν έρθει αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, και φυσικά είναι η άνοδος».

Ο 28χρονος αμυντικός, μετά από δύο χρόνια στη Λαμία, συμφώνησε σε όλα με τον Ηρακλή. «Ήθελα πολύ να έρθω στον Ηρακλή .Όταν σε καλεί ο Ηρακλής είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα σου. Η παρουσία του κ. Μυροφορίδη έπαιξε μεγάλο ρόλο .Γίνεται κάτι καλό και μακάρι να έχουμε υγεία για να βγει η προσπάθειά μας στο γήπεδο» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Κουκόλη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Χασομέρης θα είναι μέλος της ομάδας μας για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Ο Δημήτρης (γεν.1989,ύψος 1.84) είναι επιθετικός και έχει αγωνιστεί στην ΑΕΛ, Αναγέννηση Επανωμής, Μακεδονικό, Ατσαλένιο, Ξάνθη, Πανθρακικό. Δημήτρη σου ευχόμαστε υγεία και να εκπληρώσεις τόσο τους προσωπικούς όσο και τους στόχους της ομάδας μας».

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Κουκόλη για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Ο Χρήστος (γεν.1990, ύψος 1.84) είναι αμυντικός και ξεκίνησε την καριέρα του από την Βέροια. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Σέρρες, Πανσερραικό, Αγροτικό Αστέρα και Λαμία. Χρήστο, σου ευχόμαστε υγεία και να εκπληρώσεις τόσο τους προσωπικούς σου στόχους, όσο και της ομάδας».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep