Ντουζίνα ανανεώσεων

Στον Ηρόδοτο και τη νέα χρονιά οι Παναγιωτάκης, Κασαπάκης, Κουράκης, Μπαλάφας.

Τις 12 ανανεώσεις έφτασε ο Ηρόδοτος το βράδυ της Παρασκευής (20/06). Οι Κρητικοί επισημοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον τερματοφύλακα, Μάρκο Κουράκη, τους αμυντικούς Μάνο Παναγιωτάκη, Κωνσταντίνο Μπαλάφα και τον μέσο, Χρήστο Κασαπάκη. Ο Μπαλάφας, μάλιστα, θα συνεχίσει για 9η διαδοχική χρονιά στους «κυανόλευκους».

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκαν οι: Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Καργιωτάκης, Μωραΐτης, Κασμερίδης, Κανδηλάκης, Αρκιλέσι, Μπάμπης.

Οι ανακοινώσεις του Ηροδότου:

«Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αμυντικό της ομάδας μας, Παναγιωτάκη Μάνο. Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!.

Η Διοίκηση του Ηροδότου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο μέσο, Χρήστο Κασαπάκη. Χρήστο, ευχόμαστε μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!!

Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κουράκη Μάρκο. Ο Μάρκος απέδειξε πέρυσι ότι έχει μέλλον κάτω από τα δοκάρια. Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία!

Η Διοίκηση του Ηρόδοτου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας για 9η συνεχόμενη χρονιά με τον έμπειρο αμυντικό, Κωνσταντίνο Μπαλάφα. Ο Κωνσταντίνος αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες για τις επιτυχίες του Συλλόγου. Ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες!!».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep