«Τρεις σε κάθε θέση»

Υπομονή και βοήθεια από τον κόσμο ζήτησε ο προπονητής του Ηρακλή, Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο Ανδρέας Τσίπρας είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει υπογράψει στον Ηρακλή όπως δήλωσε ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο τεχνικός του Γηραιού σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play 96,1 ζήτησε υπομονή και στήριξη από τον κόσμο, ενώ σημείωσε πως στόχος είναι να υπάρχουν τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Αναλυτικά:

«Υπάρχουν συζητήσεις για παίκτες. Αυτή η εποχή είναι δύσκολη για έμενα, γιατί θα πρέπει να είμαι αρκετά προσεκτικός με τις επιλογές μου. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Πρέπει να είσαι προσεκτικός και να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές για να πας καλά στην επομένη χρονιά. Οι παίκτες μας περνούν από εργομετρικές εξετάσεις αυτή την στιγμή. Μαζί με αυτούς και ο Ανδρέας Τσίπρας που υπέγραψε πρόσφατα με την ομάδα. Και από την επόμενη εβδομάδα που θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις».

Για τις μεταγραφές:

«Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα με κανέναν άλλο ποδοσφαιριστή πέρα από τον Τσίπρα. Η λογική μας είναι να προσπαθήσουμε σε κάθε θέση να έχουμε τρεις παίκτες. Αλλά επειδή γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά μας είναι περιορισμένα αυτή την στιγμή, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας. Υπάρχουν παιδιά τα όποια θέλουν να αγωνιστούν με την ομάδα του Ηρακλή. Θέλουμε παιδιά με ταλέντο, αλλά και με φιλοδοξίες για την ομάδα. Εμάς ο στόχος μας είναι να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Έχουμε σαν οδηγό την περσινή χρονιά. Σημαντικό για εμάς είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και, φυσικά, να παίρνουμε αποτελέσματα. Γιατί αυτό μετράει περισσότερο από όλα».

Για τα φιλικά:

«Ψάχνουμε να βρούμε και ένα ακόμα φιλικό μετά την επιστροφή μας από τα Τρία Πέντε Πηγάδια. Από εκεί και πέρα έχουμε φιλικά με Ξάνθη, Μακεδονικό και την 1η Σεπτεμβρίου παίζουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για την προσπάθεια εύρεσης επενδυτή:

«Γίνονται διάφορες επαφές για την εύρεση επενδυτή. Θα πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή φέτος, γιατί η διοίκηση τρέχει για το καλό της ομάδας. Και, φυσικά, χρειαζόμαστε την υπομονή και την βοήθεια του κόσμου».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep