Πυρετός σχεδιασμού στα Σπάτα

Ο Αήττητος βρίσκεται σε τροχιά οργάνωσης για τη Football League.

Εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα «τρέχουν» στον Αήττητο Σπάτων, ενόψει της πρώτης του συμμετοχής στη Football League. Το διήμερο των δοκιμαστικών ολοκληρώθηκε, με τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο να ξεχωρίσει κάποιους παίκτες, τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και τη Νέων.

Από την Πέμπτη ξεκινούν οι προπονήσεις, με 26 παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του νεαρού τεχνικού. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα αποχωρήσεις ή μεταγραφές, κάτι που αναμένεται το προσεχές διάστημα. Οι επαφές της διοίκησης με μεταγραφικούς στόχους είναι συνεχείς, με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στη Football League.

Από εκεί και πέρα, οι εργασίες στο γήπεδο ξεκίνησαν από τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας, ενώ τον Αύγουστο θα γίνουν κι άλλα έργα. Τα γραφεία του Αήττητου αναμένεται να είναι έτοιμα σε λίγες ημέρες.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν και η διοίκηση του Αήττητου ζητά από τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια που ξεκινά για τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 00:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep