«Δεν μπορείς ν' αρνηθείς»

Ο Ανδρέας Τσίπρας μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή.

Την πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή αποτέλεσε ο Ανδρέας Τσίπρας. Ο πρωήν εξτρέμ του ΑΟ Τρίκαλα σε δηλώσεις του στον Arena Fm 89,4 τόνισε ότι δεν μπορούσε ν' αρνηθεί και σημείωσε ότι ο Μιχάλης Γιαννίτσης του μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Αναλυτικά είπε:

«Ήμουν κοντά και πέρυσι. Με τίμησε το ενδιαφέρον τους και από τότε απλά ήταν πιο δύσκολα. Τότε ήμουν στην Καλλιθέα, υπήρχε συμφωνία με τον Πανιώνιο, δεν πήγαν όμως καλά τα πράγματα. Χαίρομαι γιατί ο Ηρακλής είναι ιστορική ομάδα. Είναι τιμή μου, θα δώσω το 100% και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για την ομάδα. Τους ευχαριστώ που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία».

Για το ποια είναι η θέση του:

«Αγωνίζομαι κυρίως στα εξτρέμ».

Για την απόφασή του να υπογράψει στον Ηρακλή:

«Δεν ήταν πολύ δύσκολη απόφαση για μένα Όταν σε θέλει ο Ηρακλής δεν μπορείς να αρνηθείς. Το πλάνο που μου ανέλυσαν, όσο μιλήσαμε, με τράβηξε πολύ και ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους από την πρώτη στιγμή. Και πέρυσι ο Ηρακλής είχε καλή ομάδα, κατάφερε να κάνει πρωταθλητισμό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γι' αυτό που κατάφεραν. Ο Ηρακλής έχει κρατήσει τον κορμό και αυτό είναι σημαντικό».

Για το αν μίλησε με κάποιον για τον Ηρακλή:

«Μίλησα με τον Γιαννίτση. Γνωριζόμαστε, ήμασταν συμπαίκτες στα Τρίκαλα και στην Καλλιθέα Μου είπε τα καλύτερα για το κλίμα και τους ανθρώπους και συμφώνησα να έρθω».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 00:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep