«Σταχυοφόρος» ο Ανδρεάκος

Ο πρώην επιθετικός του Ηρακλή, Δημήτρης Ανδρεάκος ανακοινώθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα.

Ελεύθερος από τον Ηρακλή έμεινε ο 20χρονος επιθετικός, Δημήτρης Ανδρεάκος και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γ' Εθνική. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε την Τετάρτη (18/07) από τον Αγροτικό Αστέρα. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ο Ανδρεάκος είχε 11 συμμετοχές με τον Γηραιό. Η ανακοίνωση των «Σταχυοφόρων»:

«Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ανδρεάκο.

Ο Δημήτρης Ανδρεάκος είναι γεννημένος στις 14 Απριλίου του 1998 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αρη, κάνοντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα της πρώτης ομάδας τη σεζόν 2015-16 στο παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου, ενώ στο τέλος της χρονιάς κέρδισε την άνοδο για τη Football League. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή και αποτέλεσε μέλος της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στη Football League, μετρώντας 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Δημήτρης Ανδρέακος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου όσο περισσότερο τον σύλλογο να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Είναι χαρά μου που θα συνεργαστώ με τον πρώην συμπαίκτη μου στον Ηρακλή και νυν προπονητή του Αγροτικού Αστέρα, Παντελή Κρυστάλλη. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι ότι θα κάνω το παν για να την ξεπληρώσω».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 00:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep