Σε αναμονή απόφασης

Ο Αστέρας Αμαλιάδας και ο Ηρόδοτος δεν έχουν πάρει ακόμη τις αποφάσεις για την μεταξύ τους αναμέτρηση που δεν τελείωσε ποτέ. Ο Αστέρας Αμαλιάδας και ο Ηρόδοτος δεν έχουν πάρει ακόμη τις αποφάσεις για την μεταξύ τους αναμέτρηση που δεν τελείωσε ποτέ.

Την ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ περιμένουν στον Ηρόδοτο και τον Αήττητο Σπάτων ώστε να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την σύσταση ΠΑΕ. 

Μπορεί για τον έναν όμιλο των μπαράζ ανόδου η ΕΠΟ να ενημέρωσε την Football League πως οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι ο ΝΠΣ Βόλος και ο Ηρακλής, αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει η αναμονή για τις τελικές αποφάσεις και τις τιμωρίες. Η διακοπή στην αναμέτρηση Αστέρας Αμαλιάδας - Ηρόδοτος δεν έχει ακόμη φτάσει στο τελικό στάδιο των αποφάσεων και το κακό είναι πως υπάρχει ακόμη ένα στάδιο για να προσφύγει όποια ομάδα θεωρεί πως αδικήθηκε.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ πιθανότατα θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα, κυρίως σε ότι αφορά τις τιμωρίες των ομάδων και τις αφαιρέσεις βαθμών που θα δώσουν τελικά και την άνοδο όπως όλα δείχνουν στον Ηρόδοτο. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως την εβδομάδα που πέρασε έπρεπε να είχε βγει η απόφαση, με τη νέα ενημέρωση να κάνει λόγο για την Δευτέρα (9/7). 

Φυσικά η τελική απόφαση της ΕΠΟ θα οριστικοποιήσει το ποιες θα είναι οι 16 ομάδες της Football League ώστε να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες που πρέπει για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος του 2018-19. 

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΣάββατο, 07 Ιούλιος 2018 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep