Δέσμευση εγγυητικών

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού διεκδικούν τα χρήματα τους μέσα από Ασφαλιστικά μέτρα. Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού διεκδικούν τα χρήματα τους μέσα από Ασφαλιστικά μέτρα.

Ασφαλιστικά μέτρα στο Ειρηνοδικείο από 12 ποδοσφαιριστές για να πάρουν τα χρήματά τους από τις εγγυητικές σε Παναιγιάλειο, Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» οι ποδοσφαιριστές των ομάδων που υποβιβάστηκαν αναζητούν τρόπους να πάρουν τα χρήματα τους και προχώρησαν σε ασφαλιστικά μέτρα για να εισπράξουν από τις εγγυητικές των ΠΑΕ. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Στα πολιτικά δικαστήρια καταφεύγουν ποδοσφαιριστές των οποίων οι ομάδες υποβιβάστηκαν στη Γ' Εθνική, έτσι ώστε να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη μέσω της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ κατέθεσαν αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων στο Ειρηνοδικείο Αθηνών οι Τάσος Κρητικός, Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Γιάννης Βοσκόπουλος (κατά της ΠΑΕ Πανσερραϊκός) και χθες οι Μπλέντι Μούτσα, Στέλιος Ποζατζίδης, Βασίλης Τσεβάς, Άγγελος Ζήσης (Αν. Καρδίτσας), Άλμπερτ Μπρους, Αρμάντο Γκούφα, Βασίλης Μηλιώτης, Βασίλης Πολιανίδης, Νίκος Χαρίτος (Παναιγιάλειος), ώστε να μπλοκάρουν τις εγγυητικές επιστολές έως ότου εκδοθεί απόφαση.

Αν οι αποφάσεις της Α' ΕΕΟΔ εκδίδονταν από τρεις δικαστές και δύο δικηγόρους, τότε οι ποδοσφαιριστές με μία απλή αίτηση στο Υπουργείο θα έπαιρναν την εγγυητική, όμως από τη στιγμή που αυτή αποτελείται από έναν συνταξιούχο δικαστικό και τέσσερις δικηγόρους, οι αποφάσεις της Α' ΕΕΟΔ δεν αναγνωρίζονται και χαρακτηρίζονται ανυπόστατες...

Η ουσία, πάντως, είναι ότι πλέον έχουν δεσμευτεί οι εγγυητικές των τριών ΠΑΕ και συγκεκριμένα του Παναιγιαλείου (27.250 ευρώ), του Πανσερραϊκού (25.000) και της Αναγέννησης Καρδίτσας (9.550). Πλέον αναμένεται η απόφαση, ώστε όσοι... πρόλαβαν να λάβουν τα δεδουλευμένα τους ή μέρος αυτών».

Last modified onΚυριακή, 01 Ιούλιος 2018 13:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep