Κρατάει τον κορμό

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος θέλει να διατηρήσει τον κορμό της ομάδας του Ηρακλή και για το πρωτάθλημα της Football League. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος θέλει να διατηρήσει τον κορμό της ομάδας του Ηρακλή και για το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Ηρακλής θα κρατήσει τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού και ήδη έχει υπάρξει συμφωνία με αρκετούς από αυτούς. 

Τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν κάνει ο τεχνικός του Ηρακλή, Σπύρος Μπαξεβάνος και επιθυμεί να πάρει μαζί του από τη Γ' Εθνική το μεγαλύτερο από το κομμάτι του βασικού κορμού που οδήγησε στην άνοδο της ομάδας στην Football League. Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές έχουν θετική διάθεση να παραμείνουν στο ρόστερ και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με τον «γηραιό», αλλά σίγουρα μεγάλο ρόλο θα έχει ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί η διοίκηση το επόμενο διάστημα και πόσο γρήγορα θα υπάρξουν λύσεις για την εκκαθάριση και την δημιουργία της νέας ΠΑΕ, ώστε να είναι και οι ίδιοι καλυμμένοι.

Πάντως, ήδη έχουν συμφωνήσει να μείνουν οι Βοσνιάδης και Αμπάρης, οι οποίοι αναμένεται να είναι οι λύσεις κάτω από τα δοκάρια. Σημαντική παραμονή είναι και αυτή του Μηνά Πτηνόπουλου που είχε συχνή επαφή με τα δίχτυα την τελευταία σεζόν. Σε κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Βασίλη Ρόβα, ο οποίος δείχνει να μην είναι τόσο μακριά από την παραμονή.

Στο θέμα της άμυνας, ο Μιχάλης Γιαννίτσης και ο Μάριος Κωστούλας φαίνεται πως θα μείνουν, αφού υπάρχει προφορική συμφωνία με τον πρώτο και ανανέωση του δανεισμού για τον δεύτερο από τον Ατρόμητο. Το ίδιο ισχύει και για τους Βασίλη Αμαραντίδη, Κριστιάνο Μεντί

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep