Logo
Print this page

Ποδοσφαιρική... εξέλιξη

Αξιολόγηση και Βελτίωση Ποδοσφαιριστών από 6 έως 28 ετών από 25 μέχρι 29 Ιουνίου στην Αθήνα. Αξιολόγηση και Βελτίωση Ποδοσφαιριστών από 6 έως 28 ετών από 25 μέχρι 29 Ιουνίου στην Αθήνα.

Αξιολόγηση και Βελτίωση Ποδοσφαιριστών από 6 έως 28 ετών από 25 μέχρι 29 Ιουνίου στην Αθήνα. 

Η SPORTS EXELIXIS διοργανώνει ένα υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένο, 5νθήμερο ταχύρυθμο προπονητικό πρόγραμμα, για Αξιολόγηση και Βελτίωση Ποδοσφαιριστών, που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιείται, δοκιμαστικό επιλογής ποδοσφαιριστών, για δοκιμή και ένταξή τους σε Ελληνικές και Ευρωπαϊκές ομάδες.

Η πρώτη και μοναδική εταιρεία συμβούλων Αθλητισμού στην Ελλάδα, διοργανώνει το «Sports Exelixis Training & Tryout Camp – Athens 25-29 June 2018» για αξιολόγηση, βελτίωση, αλλά και προώθηση Ποδοσφαιριστών σε Ελλάδα και εξωτερικό, ηλικίας από 6 έως 28 ετών.

Από το προηγούμενο «Training & Tryout Camp» του Απριλίου, 17 νεαροί ποδοσφαιριστές προτάθηκαν από τη SPORTS EXELIXIS να δοκιμαστούν σε Ομάδες και Ακαδημίες ΠΑΕ, αρκετοί απ’ αυτούς έχουν ήδη δοκιμαστεί και η διαδικασία συνεχίζεται ως το τέλος Μαΐου.

Πέραν των παραπάνω έχουν συγκροτηθεί τέσσερα γκρουπ ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ως τις αρχές Σεπτεμβρίου, θα μεταβούν σε Ισπανία, Αγγλία, και Ιταλία, όπου ως ομάδα θα δώσουν φιλικά με αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες της χώρας επίσκεψής τους, παρουσία σκάουτερς μεγάλων ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Sports Exelixis, οι προδιαγραφές και το πρόγραμμα των πέντε ημερών που μπορούν να αλλάξουν την πορεία ενός ποδοσφαιριστή:

Με στόχο την αξιολόγηση, την ανάδειξη ταλέντων, την εκπαίδευση και βελτίωσή τους, καθώς και την προώθησή τους σε Ελλάδα ή Ευρώπη, η SPORTS EXELIXIS, καλεί ποδοσφαιριστές (αγόρια και κορίτσια), ηλικίας από 6 έως και 28 ετών, σε ένα ταχύρυθμο προπονητικό πρόγραμμα 5 ημερών, για ένα άνευ προηγουμένου TRAINING & TRYOUT CAMP, το οποίο θα διεξαχθεί στις 25, 26, 27, 28 και 29 Ιουνίου 2018 (Δευτέρα έως και Παρασκευή) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Star Sport Club στη Βούλα! Το παρόν θα δώσουν σκάουτερς και προπονητές από Γαλλία, Ισπανία και Ολλανδία!

Οι πιο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, θα έχουν την ευκαιρία, κάποιοι να επιλεγούν από Ελληνικές ομάδες, και κάποιοι να επιλεγούν και να ταξιδέψουν σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιταλία, για να ζήσουν το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο! Σε ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό περιβάλλον παρέα με παιδιά από άλλες χώρες, θα προπονηθούν, θα αγωνιστούν και θα πλησιάσουν περισσότερο τους στόχους τους. Προπονητές, σκάουτερς, μάνατζερς, αλλά και αθλητικοί ψυχολόγοι, αθλητικοί διαιτολόγοι, εργοφυσιολόγοι, αθλίατροι, ποδολόγοι και φυσικοθεραπευτές, θα είναι στη διάθεσή τους, για να τους οδηγήσουν στον επόμενο σταθμό.

Οι προσκεκλημένοι Ευρωπαίοι σκάουτερς και προπονητές από Γαλλία, Ολλανδία και Ισπανία, καθώς και οι προπονητές της Sports Exelixis, θα αξιολογήσουν και θα πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις υπό την εποπτεία του Τεχνικού Συμβούλου της Sports Exelixis, κύριου Πέτρου Μίχου.

Η SPORTS EXELIXIS έχει προσκαλέσει τις ΠΑΕ της Super League, να αποστείλουν σκάουτερ, για επιλογή νεαρών ποδοσφαιριστών: ΠΑΕ A.E.K., ΠΑΕ Α.Ε.Λ., ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ., ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ., ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ., ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Επίσης προσκλήθηκαν και θα παραστούν Προπονητές ομάδων ΠΑΕ της Football League, αλλά και της Γ’ Εθνικής, για να επιλέξουν ποδοσφαιριστές.

Tο προπονητικό πρόγραμμα, απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές (αγόρια και κορίτσια), ηλικίας από 6 έως 28 ετών και θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις Star Sport Club στη Βούλα (κλικ εδώ για τον χάρτη).

Κατά τη διάρκεια του Camp, οι εκπαιδευόμενοι Αθλητές θα λάβουν την απόλυτη εμπειρία, θα διδαχθούν νέες τεχνικές, θα παίξουν αγώνες, θα βελτιωθούν τεχνικά και τακτικά, και ταυτόχρονα θα αξιολογηθούν.

Οι πιο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, θα έχουν την ευκαιρία κάποιοι να επιλεγούν από Ελληνικές ομάδες, και κάποιοι να επιλεγούν και να ταξιδέψουν σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιταλία, για να ζήσουν το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο!

Σε ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό περιβάλλον, θα προπονηθούν, θα αγωνιστούν θα αξιολογηθούν και θα πλησιάσουν περισσότερο τους στόχους τους. Προπονητές, σκάουτερς, μάνατζερ αλλά και αθλητικοί ψυχολόγοι, αθλητικοί διαιτολόγοι, εργοφυσιολόγοι, αθλίατροι, ποδολόγοι και φυσικοθεραπευτές, θα είναι στη διάθεσή τους, για να τους οδηγήσουν στον επόμενο σταθμό.

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ

Δευτέρα (25/6) 09:00 – 14:00
Τρίτη (26/6) 09:00 – 14:00
Τετάρτη (27/6) 09:00 – 14:00
Πέμπτη (28/6) 09:00 – 14:00
Παρασκευή (29/6) 09:00 – 14:00

* Το αναλυτικό πρόγραμμα ανά ηλικιακό γκρουπ, θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Α. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Η προπόνηση αξιολόγησης – βελτίωσης, είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε από τους παίκτες που θα λάβουν μέρος, την ετοιμότητα, τη γνώση της θέσης που αγωνίζονται, την γενική τεχνική ικανότητα, την τακτική κατάρτιση, τη διανοητική ποδοσφαιρική οξύτητα, τη γρήγορη λήψη απόφασης, τη φυσική κατάσταση, την ταχύτητα κλπ, (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, SPEED etc). Σκοπός της SPORTS EXELIXIS είναι, ο κάθε παίκτης να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης.

Τα τελικά αποτελέσματα των αξιολογήσεων και των μετρήσεων, καταγράφονται και αναλύονται διεξοδικά στον ποδοσφαιριστή, μετά τη λήξη του camp, από τους ειδικούς της Sports Exelixis, εντοπίζονται αδυναμίες, αναγνωρίζονται οι ικανότητες, αποσαφηνίζονται οι ορθές και οι λανθασμένες πρακτικές, εντοπίζονται δυνατά σημεία και εξάγονται συμπεράσματα.

Μετά τα συμπεράσματα, ακολουθεί αναλόγως της «εικόνας» της κατάστασης του αθλητή, η εκπόνηση ενός μεθοδικού προγράμματος, με στρατηγική και χρονοδιάγραμμα, από έμπειρους προπονητές και γυμναστές του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, επαγγελματίες προπονητές και άλλους επιστήμονες του αθλητισμού, ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα, ο ποδοσφαιριστής να βελτιώσει τις τεχνικές και τακτικές αδυναμίες και ατέλειες, να μεγιστοποιήσει τη φυσική του κατάσταση, να ενισχύσει τα δυνατά του χαρακτηριστικά και να αποκτήσει τα στοιχεία που δεν διαθέτει.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι πλήρως εξατομικευμένες και τηρείται το απόρρητο του φακέλου του κάθε αθλητή.

Από τους αξιολογημένους ποδοσφαιριστές της Sports Exelixis, επιλέγονται οι παίκτες που διαθέτουν τα στοιχεία να μεταβούν στο εξωτερικό, για να δοκιμαστούν, σε ευρωπαϊκή ομάδα ή Ακαδημία. Επίσης επιλέγονται οι παίκτες που διαθέτουν τα στοιχεία, να δοκιμαστούν και να ενταχθούν σε Ελληνική Ομάδα ή Ακαδημία, πιο υψηλού επίπεδου, απ’ αυτή που αγωνίζονταν έως τώρα.

Στάδια

1. Αξιολόγηση: Ο κάθε αθλητής θα παραλάβει Πλήρη Ατομικό Φάκελο αξιολόγησης με όλα τα δεδομένα, που θα συλλεχθούν από το 5νθήμερο προπονητικό πρόγραμμα αξιολόγησης – βελτίωσης.

2. Βελτίωση ποδοσφαιριστών με το ταχύρρυθμο 5νθήμερο προπονητικό πρόγραμμα: Μεταβίβαση (Πάσα) Κοντινή-μακρινή, Σουτ, Κεφαλιά αμυντική-επιθετική, «το τάιμινγκ στην κεφαλιά», Προσποίηση, Ντρίπλα, Ένα-δύο, Όβερλαπ, Ένα-δύο ψάξε πάσα, Σωστή τοποθέτηση σώματος σε αντίπαλο, Εκτέλεση φάουλ, Εκτέλεση πέναλτι, Το παιχνίδι εμπρός, Σέντρα, Εύκολη μεταβίβαση και η μπάλα εμπρός, Αμυντική τοποθέτηση σώματος, Μαρκάρισμα επιθετικού σε ζώνη, Διάφοροι τύποι Κοντρόλ, Επιθετική λήψη θέσης και κατόπιν κίνησης, Απελευθέρωση επιθετικού από αμυντικό, Το γκολ με τη μια, Το σουτ για το γκολ, Το «ξερό» γκολ, Προσποίηση και γκολ, Τακτική θέσης, Αμυντική τακτική, Επιθετική τακτική, Διαγωνισμός 1vs1 2vs2 3vs3, Διαγωνισμός ευστοχίας. Οι τερματοφύλακες πέραν των παραπάνω, θα έχουν και ειδικό πρόγραμμα τερματοφυλάκων.

3. Εκπαίδευση με την Αθλητική Ψυχολόγο: Ο Mental coach της Sports Exelixis θα παρουσιάσει στους αθλητές και τους γονείς, τα απαραίτητα mental skills που ο κάθε αθλητής χρειάζεται ως εφόδια για τη μεγιστοποίηση της αθλητικής του απόδοσης και εν κατακλείδι για την ποδοσφαιρική του ανέλιξη. Ο Mental Coach της Sports Exelixis, θα ενημερώσει τους αθλητές για τα «εργαλεία», που απαιτούνται ώστε να διαχειρίζονται το αγωνιστικό (και μη) άγχος, το στρες, την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση, την αυτοσυγκέντρωση, την αντιλαμβανόμενη επιτυχία, την ψυχική ανθεκτικότητα και θα τους παρουσιάζει να δουν ποια είναι η σωσίβια λέμβος για να πιαστούν, όταν δεν παίζουν καλά ή αντιμετωπίζουν προβλήματα εντός της ομάδας. Επίσης θα τους βοηθήσει να σκέφτονται θετικά και θα τους ζητήσει να οραματίζονται την επιτυχία τους. Τέλος θα τους εντάξει στα αρχικά στάδια των τεχνικών αναπνοής, συγκέντρωσης, θετικής σκέψης, αυτοδιαλόγου, νοερής απεικόνισης, διάκρισης βελτίωσης κλπ. [Για Ατομική ψυχολογική Αξιολόγηση και για να λάβετε έκθεση από την Αθλητική Ψυχολόγο της Sports Exelixis, με πλήρες ενημερωτικό υλικό, για το αθλητικό ψυχολογικό προφίλ του αθλητή, επιλέξτε Πακέτο Silver ή Gold].

4. Εκπαίδευση με την Αθλητική Διαιτολόγο: Ο ποδοσφαιριστής θα λάβει από την αθλητική διαιτολόγο της Sports Exelixis, πρακτικές συστάσεις αθλητικής διατροφής, με διατροφολογικές συμβουλές και εκπαίδευση, για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας του. [Για να λάβετε εβδομαδιαία διατροφή σύμφωνα με τις ημερήσιες θερμιδικές ανάγκες του αθλητή, επιλέξτε Πακέτο Gold].

5. Λειτουργική Φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση: Κατά τη διάρκεια του προπονητικού 5νθημέρου, σκοπός του φυσικοθεραπευτή της Sports Exelixis είναι μέσα από ένα δομημένο ιστορικό και μια κλινική αξιολόγηση να βοηθήσει τον αθλητή να ξεπεράσει όποια προβλήματα έχει (ή υποβόσκουν), λύνοντας το πρόβλημα και όχι το σύμπτωμα, καθώς και μέσα από χειρισμούς οστεοπαθητικής, να λύσει λειτουργικές ανισοσκελίες, πρόδρομο αρθρικών και μυϊκών τραυματισμών και με τεχνικές muofacial iastm να ενεργοποιήσει την περιτονία τόσο για την πρόληψη τραυματισμών όσο και για τη βελτίωση της απόδοσης του αθλητή. Επιπλέον ο φυσικοθεραπευτής της Sports Exelixis, θα επιδείξει τεχνικές που γίνονται σε elite επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με τη χρήση του indiba active therapy.

6. Εργομετρική αξιολόγηση: Οι συνεργάτες της Sports Exelixis εργοφυσιολόγοι της Life Ergo, με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εργομέτρησης, με επικεφαλής τον Νίκο Δρακογιαννόπουλο, θα τσεκάρουν τόσο αθλητικά, όσο και σωματικά τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν.

7. Έλεγχος υγείας – Ανθρωπομετρική αξιολόγηση: Ελέγχονται και μετρούνται:BMI, BMR, %Λίπους, Μυϊκή μάζα, Άλιπη μάζα, συνολικά υγρά, επιθυμητά φυσιολογικά όρια. [Για πλήρη μέτρηση: Λίπος %, Λίπος kg, Άλιπη μάζα, Μυϊκή μάζα, Συνολικά υγρά σώματος, Εξωκυττάριο υγρό, Ενδοκυττάριο υγρό, Δείκτης μάζας σώματος, Οστική μάζα, Σωματική κατάταξη, Σπλαχνικό λίπος, Αναλογία ECW/TBW, μεταβολικός ρυθμός, Phase Angle, Basal Metabolic Rate indicator, Μεταβολική ηλικία, Κατανομή σωματικού λίπους , Ισορροπία μυϊκής μάζας, Επίδοση μυών κάτω άκρων, Τμηματική ανάλυση για κάθε κάτω και άνω άκρο και κορμό: Ποσοστό λίπους και αξιολόγηση, Μυϊκή μάζα kg και αξιολόγηση, Reactance/resistance και phase angle, επιθυμητά φυσιολογικά όρια, επιλέξτε Πακέτο Gold]

8. Έλεγχος ελαστικότητας & αξιολόγηση στάση σώματος: Από τον έλεγχο αυτό, αποκαλύπτονται προβλήματα στο μήκος βασικών μυών του σώματος, παράγοντες που οδηγούν σε επαναλαμβανόμενους τραυματισμούς.

9. Αξιολόγηση αλτικότητας κάτω άκρων: Αξιολόγηση Δύναμης κάτω άκρων, αναλογία δύναμης δεξί & αριστερό πόδι, εκρηκτικής & ελαστικής ισχύος, αξιολόγηση ταχυδύναμης 30sec χρόνος αντίδρασης σε οπτικά και ηχητικά ερεθίσματα.

10. Αξιολόγηση Ταχύτητας: Ταχύτητα 10m, 20m, 30m, Ταχύτητα με μπάλα – Illinois agility test.

11. Αξιολόγηση Φυσικής Κατάστασης (Καρδιοαναπνευστική αντοχή): Μεγίστης καρδιακής συχνότητας & προπονητικών εντάσεων, μέγιστης αερόβιας ικανότητας VO2max, ταχύτητα στο 100% vo2max (km/h), ταχύτητα στο αναερόβιο κατώφλι (km/h). Εύρεση αναερόβιου κατωφλίου & προπονητικών εντάσεων, συγκέντρωση γαλακτικού στο αίμα. Προσδιορισμός μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου, μέγιστου παραγόμενου έργου (επιθυμητά φυσιολογικά όρια). [Για πλήρη αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης εντός του εργαστηρίου (με μάσκα, σε διάδρομοh/p cosmos), επιλέξτε Πακέτο Gold].

12. Εντοπισμός της καταλληλότερης έντασης άσκησης για τη μεγιστοποίηση καύσης λιπαρών οξέων: Περιλαμβάνει την δημιουργία του ατομικού αθλητικού προφίλ, μαζί με ζώνες προπόνησης, προπονητικές κατεύθυνσης, δημιουργία εβδομαδιαίας διατροφής σύμφωνα με τις ημερήσιες θερμιδικές ανάγκες. [Για να την εκτελέσετε επιλέξτε Πακέτο Gold].

13. Ανάλυση βάδισης πέλματος (πελματογράφημα):Στατική & δυναμική μέτρηση, ισορροπία, πελματιαία πίεση, σύγκριση μεταξύ δύο πελμάτων, αποτύπωση επιφάνειας στήριξης, θέση πτέρνας, φόρτιση της καμάρας, αποκλίσεις γωνιών/αποστάσεων από άξονα, απεικόνιση δύο και τριών διαστάσεων.

14. Μέτρηση βασικού μεταβολισμού: Eίναι το ημερήσιο πόσο θερμίδων που καταναλώνονται αποκλειστικά για τις ζωτικές λειτουργείς του σώματος. [H Μέτρηση του βασικού μεταβολισμού, γίνεται εντός του εργαστηρίου (με μάσκα, σε ηρεμία), για να την εκτελέσετε επιλέξτε Πακέτο Gold].

15. Ισοκινητική αξιολόγηση: Η ισοκινητική δυναμομέτρηση αποτελεί τον πιο αξιόπιστο και ακριβή τρόπο μέτρησης της μυϊκής απόδοσης. Μετρούνται: Μέγιστη ισχύς των εξεταζόμενων μυϊκών ομάδων, μυϊκές ανισορροπίες, ταχύτητα σύσπασης, Ενεργητική κινητοποίηση των αρθρώσεων, έλεγχος προόδου της αποκατάστασης. [H Ισοκινητική αξιολόγηση, γίνεται εντός του εργαστηρίου (με ένα από τα κορυφαία ισοκινητικά δυναμόμετρα της παγκοσμίου φήμης εταιρείας Turh Gmbh, το Isoforce), για να την εκτελέσετε, επιλέξτε Πακέτο Gold].

Β. ΠΡΟΩΘΗΣΗ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Προώθηση επιλεγμένων ποδοσφαιριστών, για δοκιμαστικά σε ομάδες της Ευρώπης, είτε μεμονωμένα, είτε με ένταξή τους σε συγκροτούμενες από τη Sports Exelixis ομάδες, όπως παρακάτω:

Επιλογή μεμονωμένων ποδοσφαιριστών για δοκιμαστικά σε ομάδες σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιταλία την καλοκαιρινή περίοδο.
Επιλογή ποδοσφαιριστών, για συγκρότηση ομάδας, για 5νθήμεροπροπονητικό πρόγραμμα, φιλικούς αγώνες και σκάουτινγκ, σε Βαρκελώνη, Ρώμη, Μιλάνο, Λονδίνο, Μάντσεστερ την καλοκαιρινή περίοδο.
Επιλογή ποδοσφαιριστών, για συγκρότηση ομάδαςανά ηλικιακή κατηγορία, για 15νθήμερο προπονητικό πρόγραμμα, φιλικούς αγώνες και σκάουτινγκ, στην Ισπανία την καλοκαιρινή περίοδο.
* Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Γ. ΠΡΟΩΘΗΣΗ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Προώθηση επιλεγμένων ποδοσφαιριστών, για δοκιμαστικά ή απευθείας ένταξή τους, σε ομάδες της Ελλάδας:

Επιλογή μεμονωμένων ποδοσφαιριστών, για Ακαδημίες ΠΑΕ της Super League.
Επιλογή μεμονωμένων ποδοσφαιριστών, για ομάδες ΠΑΕ της Football League και ομάδες της Γ’ Εθνικής.


ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SCOUTING ΑΠΟ ΤΗ SPORTSEXELIXIS

Η SPORTS EXELIXIS προσφέρει ευκαιρία για διεθνή καριέρα για ταλαντούχους παίκτες που συμμετέχουν στις scouting υπηρεσίες της. Για το λόγο αυτό, συνεργαζόμαστε με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες και πρακτορεία scouting από όλη την Ευρώπη.

Η ανεξάρτητη υπηρεσία scouting της SPORTS EXELIXIS είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και χρησιμοποιείται από επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες. Προσφέρουμε συνεπείς, αναλυτικές και επαγγελματικές αναφορές για παιχνίδια/παίκτες, προτείνοντας μικρής και μεγάλης διάρκειας πακέτα υπηρεσιών, αναλόγως τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

ΗΛΙΚΙΑΚΑ GROUPS

Το Training & Tryout Camp της Sports Exelixis, είναι για παίκτες από 6 έως 28 ετών.

Το κάθε Group θα αποτελείται από τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που εμφανίζεται παρακάτω. Σε κάθε γκρουπ θα υπάρχουν 1-2 τερματοφύλακες.

1990 – 1998 28 players
1999 8 players
2000 8 players
2001 8 players
2002 8 players
2003 8 players
2004 8 players
2005 8 players
2006 8 players
2007 8 players
2008 8 players
2009 8 players
2010 8 players
2011 8 players
2012 8 players

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στο Sports Exelixis Training & Tryout Camp, έχει ως παρακάτω:

Πακέτο Basic: 180€ ____ (Βασικό πακέτο camp)

Πακέτο Silver: 220€ ____ (Επιπλέον, Ατομική ψυχολογική Αξιολόγηση, με εξαγωγή πλήρους ενημερωτικού υλικού, για το αθλητικό σας ψυχολογικό προφίλ)

Πακέτο Gold: 300€ _____ (Επιπλέον, Πλήρης εργομετρική αξιολόγηση στο εργαστήριο, Ατομική ψυχολογική Αξιολόγηση, με εξαγωγή πλήρους ενημερωτικού υλικού, για το αθλητικό ψυχολογικό προφίλ του αθλητή, Διατροφολογική αξιολόγηση και εξαγωγή προγράμματος ατομικής διατροφής αθλητή)

* Ειδικές τιμές για αδέρφια και για πάνω από τέσσερις παίκτες της ίδιας Ομάδας ή Ακαδημίας

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Οι θέσεις για το Training & Tryout Camp της Sports Exelixis, είναι περιορισμένες. Για να κατοχυρώσει ένας αθλητής τη θέση του, θα πρέπει να καταθέσει προκαταβολή 100 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς και να αποστείλει (φωτογραφία) το απόκομμα της συναλλαγής με την τράπεζα, στο email της εταιρείας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Η προκαταβολή μπορεί να δοθεί και με μετρητά ή κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική) στην έδρα της εταιρείας (Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 79, Περιστέρι, 12134).

Το υπόλοιπο ποσό αναλόγως του πακέτου συμμετοχής που έχει επιλεγεί (Basic ή Silver ή Gold), θα πρέπει να έχει δοθεί έως τη Δευτέρα (25/6), πριν την έναρξη λειτουργίας του Camp, με κατάθεση, στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας, καθώς επίσης μπορεί να δοθεί με μετρητά, ή με κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική), στα γραφεία της εταιρείας (Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 79, Περιστέρι, 12134) ή στο χώρο διεξαγωγής του Camp, υποχρεωτικά πριν την έναρξη αυτού.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 5041086493167 New Sports Exelixis, ΒΑΛΜΑΣ Κ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
Αιτιολογία: Το ονοματεπώνυμο του παίκτη. Μετά την κατάθεση, στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης (με μια φωτογραφία) στο mail της εταιρείας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με Viber, ή WhatsApp στο 6970334111.

Για ηλεκτρονική κατάθεση: IBAN: GR 97 0172 0410 0050 4108 6493 167 SWIFT-BIC: PIRBGRAA, New Sports Exelixis, ΒΑΛΜΑΣ Κ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Δήλωσε σήμερα συμμετοχή!
Και να γνωρίζεις…
Η SPORTS EXELIXIS ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Training & Tryout Camp – Athens 25-29 June 2018
Εγγραφή
Όροι εγγραφής – συμμετοχής
Κάνε την εγγραφή σου κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Γήπεδο: Star Sport Club στη Βούλα (κλικ εδώ για τον χάρτη)
Office Headquarters: Leoforos Panagi Tsaldari 79, Peristeri, Athens, Greece, 12134
Tel.: 0030 210 57 210 59 Από 13:00 έως 21:00 τις καθημερινές (εσωτ. Γραμματεία).
Mob.: 0030 697 03 34 111 Από 09:00 έως 23:00 καθημερινές και αργίες
Facebook: Sports Exelixis
Instagram: sportsexelixis
Twitter: SportsExelixis
Youtube: sports exelixis
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.sportsexelixis.gr | www.sportsexelixis.com
Viber, WhatsApp: +30 6970334111
Skype: Sports Exelixis

 

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr