Μπαξεβάνος: «Καλοδεχούμενος...»

Για την ενδεχόμενη επιστροφή του Παύλου Μυροφορίδη στον Ηρακλή μίλησε ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Σπύρος Μπαξεβάνος. Και εκτός του σχεδιασμού αναφέρθηκε στην πιθανή επιστροφή του Παύλου Μυροφορίδη. Όπως σημείωσε: «Όποιος και να έρθει στον Ηρακλή που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα είναι καλοδεχούμενος». Αναλυτικά:

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή:

«Υπήρχε η διάθεση και από τους δύο να συνεχίσουμε, πολύ γρήγορα συμφωνήσαμε. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και ο κάθε προπονητής θα ήθελε να προπονήσει αυτή την ομάδα».

Για την επόμενη μέρα:

«Είμαστε σε αναμονή, μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε μια βάση. Εμείς προσπαθούμε να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα σε σχέση με την έναρξη της Football League. Έχουμε κανονίσει την προετοιμασία και μένει να κάνουμε τις ουσιαστικές συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν το ρόστερ. Υπάρχει από όλους μας μια συντηρητική προσέγγιση για την επόμενη χρονιά, δεν χρειάζεται να κάνουμε μεγάλες αλλαγές.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα κορμό, είναι σαν ηθική ανταμοιβή για τους παίκτες που βοήθησαν την ομάδα να πάρει την άνοδο. Ο Τάσος Κατσαμπής μιλάει συχνά με τα παιδιά που θέλουμε να συνεχίσουμε την επόμενη χρονιά και να κάνουν υπομονή, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο. Τον Ηρακλή μπορεί να τον περιμένουν λίγο παραπάνω οι ποδοσφαιριστές καθώς έχει ένα όνομα. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν συζητήσεις για να αρχίσει να δουλεύει η ομάδα».

Για το δικό του πλάνο για την προετοιμασία του καλοκαιριού:

«Εχουν κλειστεί οι ημερομηνίες για την προετοιμασία, έχουμε δει το προπονητικό κέντρο. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση φιλικών σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, έχουμε αποφασίσει πότε θα γίνουν οι εξετάσεις των παικτών, ώστε στις 23 Ιουλίου να κάνουμε την πρώτη προπόνηση».

Για την πιθανή επιστροφή Μυροφορίδη στον Ηρακλή:

«Ο Παύλος είναι ένας άνθρωπος που ξέρει την κατηγορία, έχει τις επιτυχίες όπου έχει δουλέψει. Για μένα δεν χρειάζονται προσωπολατρείες, ο Ηρακλής είναι πάνω από όλους. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να πάρει την άνοδο. Όποιος και να έρθει στον Ηρακλή που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα είναι καλοδεχούμενος».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.