«Δεν θα γίνει αναδιάρθρωση»

Ο Οδυσσέρας Δράκος ήταν ξεκάθαρος στο ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση στο φετινό πρωτάθλημα για τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Οδυσσέρας Δράκος ήταν ξεκάθαρος στο ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση στο φετινό πρωτάθλημα για τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Οδυσσέας Δράκος τόνισε πως στην συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τους διαβεβαίωσε πως δεν είναι υπαρκτό σενάριο!

«Από ό,τι μας διαβεβαίωσε ο υπουργός Αθλητισμού, αυτά που ακούγονται περί αναδιάρθρωσης φετινής δεν υφίστανται. Προφανώς, ευχές, ευσεβείς πόθοι, δεν ξέρω, όπως θέλετε εισπράξτε το. Άλλωστε, δεν μπορούμε να πηγαίνουμε από ολίσθημα σε ολίσθημα». 

«Μας διαβεβαίωσε πως αυτά που ακούγονται περί αναδιάρθρωσης για φέτος δεν υφίστανται», είπε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος του Καραϊσκάκη Άρτας, Οδυσσέας Δράκος στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου που συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο για την ομάδα. 

Ανάμεσα στα πολλά θέματα που έθιξε, υπήρξε και αυτό της αλλαγής των δεδομένων στις επαγγελματικές κατηγορίες και το έθεσε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε και εξήγησε πως δεν μπορούν να καταστρατηγηθούν οι κανόνες για να συμβεί αυτό!

Αναλυτικά, όσα είπε για αυτό το θέμα και την αποχώρηση του το καλοκαίρι του 2019 από τον Καραϊσκάκη Άρτας, αφού δεν μπορεί να ζει σε ένα τόσο θολό τοπίο:

«Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία κινητικότητα και από πλευράς υπουργείου, το οποίο έχει σιγήσει πολύ καιρό, είχαμε την ευκαιρία τελευταία να δούμε μαζί με άλλους προέδρους - συναδέλφους τον κύριο υπουργό, ο οποίος μας είπε ότι διανύουμε ένα μεταβατικό στάδιο, διότι υπάρχουν κάποια προβλήματα θεσμικής φύσεως, καθώς ήταν οι ημέρες που επιβλήθηκε επιτροπεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από ό,τι μας διαβεβαίωσε αυτά που ακούγονται περί αναδιάρθρωσης φετινής δεν υφίστανται. Προφανώς, ευχές, ευσεβείς πόθοι, δεν ξέρω, όπως θέλετε εισπράξτε το. Άλλωστε, δεν μπορούμε να πηγαίνουμε από ολίσθημα σε ολίσθημα και αριστίνδην θα γίνει αυτή η αναδιάρθρωση;

«Προορισμούς των ομάδων, στον αριθμό δέκα ή δώδεκα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε χειραγώγηση. Αρκούν τρεις-τέσσερις ομάδες για να καθορίζουν ποιοι είναι αυτοί που θα ανεβαίνουν και ποιοι αυτοί που θα υποβιβάζονται».

Είμαστε σε δημοκρατική χώρα, υπάρχουν θεσμοί και τα όργανα εκείνα για να δημιουργηθεί αυτή η κατηγορία, αν αυτό είναι που πρέπει να γίνει σήμερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Προορισμούς των ομάδων, στον αριθμό δέκα ή δώδεκα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε χειραγώγηση. Αρκούν τρεις-τέσσερις ομάδες για να καθορίζουν ποιοι είναι αυτοί που θα ανεβαίνουν και ποιοι αυτοί που θα υποβιβάζονται. Ο αριθμός τέσσερα σε τόσο μικρό αριθμό Λίγκας, σε όσους γύρους και να γίνει, οδηγεί μαθηματικά εκεί. Οπότε δεν είναι το οικονομικό δεν μας φτάνουν, ανέκαθεν έπαιζαν ποδόσφαιρο αυτοί που είχαν την δυνατότητα να έχουν συμβούλιο, να αγοράζουν και να πωλούν παίκτες κλπ. Γιατί τώρα θα πρέπει να λέμε ή βγαίνουν τα νούμερα ή δεν βγαίνουν;

Μέσα σ’ αυτό το ομιχλώδες περιβάλλον θέλω να σας πω ότι του χρόνου (μετά την ερχόμενη σεζόν) δεν θα είμαι στο ποδόσφαιρο».

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΔΡΑΚΟΥ ΕΔΩ

Last modified onΤετάρτη, 30 Μάιος 2018 02:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep