Από Football League... Super League

Οι παίκτες που έπαιξαν εφέτος στη Football League και έχουν πάρει, ή παίρνουν, μεταγραφή στη Super League.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Football League να είναι πρωτάθλημα υποβαθμισμένο, εξαιτίας και της οικονομικής δυσπραγίας, υπάρχουν όμως παίκτες που αξίζουν προσοχής. Από το εφετινό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, άλλωστε, ήδη μερικοί έχουν πάρει μεταγραφή στη Super League, ενώ άλλοι είναι κοντά στο να το κάνουν. Το Fl News καταγράφει τις περιπτώσεις.

Ουσμάν Σουντουρά:
Ο χαφ από το Μάλι είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Έγινε ήδη ραντεβού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ήθελε πρώτα να τελειώσει το θέμα του προπονητή. Κατέγραψε 31 συμμετοχές με την Αναγέννηση και σημείωσε 5 γκολ.

Σωτήρης Τσιλούλης:
Ο επιθετικός του Απόλλωνα Λάρισας έπαιξε σε 28 ματς, έβαλε οκτώ γκολ και πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο, όπου υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ούγκο Κάιπερς:
Ο δεύτερος σκόρερ της Football League φαινόταν ότι είναι μια... ανάσα από την ΑΕΚ, η οποία είχε συμφωνήσει με τον Εργοτέλη. Προφανώς και το συμβόλαιο που έδωσε στον Βέλγο επιθετικό η Ένωση δεν ήταν το επιθυμητό, γι' αυτό και η μεταγραφή πάει να τιναχθεί στον αέρα. Για τον Κάιπερς ενδιαφέρεται όμως και ο Ολυμπιακός.

Γιάννης Λουκίνας:
Επιστροφή στη Super League για τον 27χρονο επιθετικό. Αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα, έβαλε 11 γκολ και υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ζαν Μπατίστ Λέο:
Ο επιθετικός από τη Γαλλία πήρε και αυτός μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα, υπογράφοντας για τρία χρόνια. Με τον ΑΟΧ Κισσαμικό έπαιξε 29 φορές και σημείωσε οκτώ γκολ.

Φυσκά δεν είναι μόνο αυτοί που ενδέχεται να απασχολήσουν ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές σε ομάδες όπως ο ΑΟΧ Κισσαμικός, ο Απόλλων Λάρισας και η Παναχαϊκή που πιθανότατα θα τροφοδοτήσουν το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Last modified onΤρίτη, 29 Μάιος 2018 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep