Τα Σπάτα στη Football League

Ο Αήττητος έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο της στην Football League μετά τον Ηρακλή και τον Βόλο. Ο Αήττητος έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο της στην Football League μετά τον Ηρακλή και τον Βόλο.

Εξασφάλισε την άνοδό του στη Football League ο Αήττητος Σπάτων μετά τον Ηρακλή και τον Βόλο, ενώ η κενή θέση θα κριθεί στα γραφεία της ΕΠΟ ανάμεσα σε Ηρόδοτο και Αστέρα Αμαλιάδας.

[googlead][/googlead]

Ο Αήττητος Σπατών είναι η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στη Football League μετά τον Ηρακλή και τον Βόλο ΝΠΣ. Η νίκη του Αήττητου μέσα στο Ηράκλειο απέναντι στον Ηρόδοτο ήταν εκείνη που του χάρισε την πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον οι Κρητικοί θα περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για την τύχη της αναμέτρησης Αστέρα Αμαλιάδας – Ηρόδοτος που διεκόπη στο ημίχρονο.

Σε περίπτωση μηδενισμού και αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο Ηρόδοτος θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα πάρει την άνοδο, αφού μαζί με τους τρεις βαθμούς θα φτάσει τους 7 και θα είναι στην δεύτερη θέση που δίνει εισιτήριο για την Football League.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, βέβαια, ακόμη και με αφαίρεση βαθμών ελπίζει βάσιμα, αφού έχει εξασφαλίσει ακόμη και έτσι την προνομιούχο «τρίτη» θέση που δίνει άνοδο αν δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα ο Πλατανιάς. Αυτό συμβαίνει επειδή θα έχει έξι βαθμούς τελικά και ο Τηλυκράτης στον άλλο όμιλο έχει μείνει στους 4 βαθμούς!

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Απόλλων Παραλιμνίου – Ηρακλής 0-3
Τηλυκράτης – Βόλος 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

           
1 ΗΡΑΚΛΗΣ 16                                
2 ΒΟΛΟΣ 13                                          
3 ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 4      
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡ. 1      

    ΑΝΟΔΟΣ 
 

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Εθνικός – Αστέρας Αμαλιάδας 0-1
Ηρόδοτος – Αήττητος Σπάτων 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                 
1 ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 11                                           
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 9              
3 ΕΘΝΙΚΟΣ 6            
4 ΗΡΟΔΟΤΟΣ  4            

   ΑΝΟΔΟΣ

* Ο αγώνας Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος διεκόπη λόγω επεισοδίων στην ανάπαυλα θα αποφασιστεί η τύχη του στην πειθαρχική της ΕΠΟ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 27 Μάιος 2018 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep