Πρωτοπόροι... ρυθμιστές

Οι ΟΦΗ, Άρης εκτός από τη μάχη του τίτλου θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή για την 6η ομάδα που θα πέσει στη Γ' Εθνική.

Το 6ο εισιτήριο που οδηγεί στη Γ' Εθνική θα βρει κάτοχο αγωνιστικά στην αυλαία της Football League. Οι αφαιρέσεις βαθμών για την αποτυχία στο δεύτερο στάδιο επιτήρησης έπαιξαν εν τέλει τον ρόλο τους και έβγαλαν μεγάλο κερδισμένο τον Αιγινιακό, ο οποίος θα υποβιβαστεί μόνο αν γίνει πραγματικότητα ένα τρελό σενάριο.

Η ομάδα του Αιγινίου αν πάρει έστω τον πόντο απέναντι στην Παναχαϊκή δεν θα έχει το αυτί στραμμένο σε Καρδίτσα, Ηράκλειο. Σε περίπτωση ήττας των «κυανόλευκων», τότε θα υποβιβαστούν μόνο αν ηττηθούν και ο Άρης και ο ΟΦΗ.

Σε ό,τι αφορά στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σαφές πλεονέκτημα έχει ο ΟΦΗ. Με νίκη σε βάρος της Σπάρτης κατακτά την πρωτιά όπως, επίσης και αν φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με τον Άρη. Οι Κρητικοί κατακτούν τον τίτλο ακόμα και στην περίπτωση της ισοβαθμίας, δηλαδή αν ηττηθούν από τη Σπάρτη και η Αναγέννηση Καρδίτσας αναδειχτεί ισόπαλη με τους Θεσσαλονικείς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (27/05, 17:00)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Άρης (17:00 Web TV, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)
ΟΦΗ - Σπάρτη (17:00 ΕΡΤ3, «Θ. Βαρδινογιάννης»)
Αιγινιακός - Παναχαϊκή (17:00, «Γ. Παραλυκίδης»)

ΤΡΙΠΛΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ

Οι τρεις ομάδες ισοβαθμούν στους 37 βαθμούς. Στο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας, ο Αιγινιακός είναι αυτός που υποβιβάζεται. Αυτό θα γίνει αν ηττηθεί από την Παναχαϊκή και οι Σπάρτη, Αναγέννηση Καρδίτσας νικήσουν ΟΦΗ και Άρη αντίστοιχα! Η ειδική βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής:

11.ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 7
12.ΣΠΑΡΤΗ 6
-------------------------
13.ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 4

ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΣΠΑΡΤΗΣ

Η Σπάρτη υπερτερεί. Έχει ηττηθεί 1-0 στην Καρδίτσα και έχει επικρατήσει 2-0 εντός έδρας.

Σε ό,τι αφορά στις ισοβαθμίες Αναγέννησης Καρδίτσας - Αιγινιακού και Σπάρτης - Αιγινιακού (στους 37 πόντους), αυτές δεν έχουν νόημα μετά τις αφαιρέσεις βαθμών. Στην πρώτη περίπτωση θα υποβιβαστεί η Σπάρτη και στη δεύτερη η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Last modified onΚυριακή, 27 Μάιος 2018 11:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep