Ζημιές 1,29 εκατ. €

Ο Άρης έχει αρκετά μεγάλο άνοιγμα στα οικονομικά του, αλλά πλέον μπορεί να ελπίζει σε σαφώς μεγαλύτερα έσοδα από το πρωτάθλημα της Super League. Ο Άρης έχει αρκετά μεγάλο άνοιγμα στα οικονομικά του, αλλά πλέον μπορεί να ελπίζει σε σαφώς μεγαλύτερα έσοδα από το πρωτάθλημα της Super League.

Ο ισολογισμός του Άρη δείχνει πως το 2016-17 είχε άνοιγμα ύψους 1,290 εκατ. € και καλύφθηκε με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 1,89 εκατ. €.

[googlead][/googlead]

Καταστροφική ήταν και από οικονομικής άποψης η σεζόν 2016-17 για τον Άρη, αφού δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο και παράλληλα το ακριβό ρόστερ τον έφερε με την πλάτη στον τοίχο, αφού ξόδεψε παραπάνω από 1,4 εκατ. € και αυτό δημιούργησε μεγάλη τρύπα στο ταμείο της ΠΑΕ.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα έσοδα μιας τόσο εμπορικής ομάδας έφτασαν μόλις τις 144.620 ευρώ και για αυτό το λόγο χρειάστηκε να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,890 εκατ. €.

Η σεζόν που κυλά, πάντως, έχει αρκετά χαμηλότερο μπάτζετ και παράλληλα κέρδισε την άνοδο στην Super League, η οποία θα αυξήσει κατά πολύ τα έσοδα της ΠΑΕ την σεζόν 2018-19.
Τα οικονομικά αποτελέσματα των δύο τελευταίων ετών, όμως, οδηγούν μετά από τις συμβουλές και των ορκωτών λογιστών στην θέληση να είναι αρκετά μαζεμένη διαχείριση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep