«Ειλικρινή συλλυπητήρια»

Ανακοινώσεις από τις ομάδες της Football League για τον Χάρρυ Κλυνν. Ανακοινώσεις από τις ομάδες της Football League για τον Χάρρυ Κλυνν.

Ανακοινώσεις από τις ομάδες της Football League για τον θάνατο του Χάρρυ Κλυνν.

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος αποχαιρετά τον Χάρρυ Κλυνν, αφού ήταν τόσο πολύπλευρη προσωπικότητα που έβαλε τη σφραγίδα του και σε αυτό τον χώρο.  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) για την απώλειά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ

Θερμά συλλυπητήρια από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και όλη την Κρήτη, στα αδέρφια μας, τους Πόντιους και τους φίλους του Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς), που μας συνδέουν πολλά, για την τεράστια απώλεια, του μεγάλου Χάρρυ Κλύνν (Βασίλη Τριανταφυλλίδη).

Είναι μια μεγάλη απώλεια για όλους μας.

Για το γέλιο μας, την κουλτούρα μας, τη σάτιρα μας.

Τυχεροί όσοι θα ανταμώσουν με τον σπουδαίο Χάρρυ Κλύνν, στον Παράδεισο…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. #ofi1925

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ 

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εκφράζει την βαθιά της οδύνη για την απώλεια του σπουδαίου Ελληνα καλλιτέχνη Βασίλη Τριανταφυλλίδη.

Ο αγαπητός σε όλους μας Χάρρυ Κλυνν επι σειρά ετών υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια το Ελληνικό ποδόσφαιρο αφήνοντας θετικό πρόσημο, τόσο απο την θέση του Προέδρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς όσο και της ΕΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκη 1891 εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Τριανταφυλλίδη για την απώλειά του»

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 21 Μάιος 2018 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep