Έρχεται δεύτερο μείον τρία

Δεύτερη αφαίρεση βαθμών έρχεται για τις ομάδες της Football League που αλλάζει πάλι τα δεδομένα στην βαθμολογία. Δεύτερη αφαίρεση βαθμών έρχεται για τις ομάδες της Football League που αλλάζει πάλι τα δεδομένα στην βαθμολογία.

Δεδομένη η νέα αλλαγή στην βαθμολογία της Football League με την δεύτερη φάση της επιτήρησης για τις ομάδες.

[googlead][/googlead]

Η αφαίρεση των βαθμών για την αποτυχία στο πρώτο στάδιο επιτήρησης από την ΕΠΟ καθυστέρησε χαρακτηριστικά και έτσι λίγες ημέρες πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Football League, ήρθε η αλλαγή στη βαθμολογία να αλλάξει τα δεδομένα στο θέμα της παραμονής.

Το δεδομένο είναι πως υπάρχει δεύτερη φάση επιτήρησης, η οποία τελείωσε στις 15 Μαΐου 2018 και τέσσερις από τις ομάδες παραδέχθηκαν πως δεν έχουν καταθέσει φάκελο. Αυτό σημαίνει πως έχουν ήδη «κατοχυρώσει» το δεύτερο μείον τρία. Αυτές είναι η Σπάρτη, ο Πανσερραϊκός, η Καλλιθέα και ο Παναιγιάλειος.

Οι υπόλοιπες ΠΑΕ θα περάσουν από τη διαδικασία του ελέγχου, ώστε να διαπιστωθεί αν ο φάκελός τους είναι εντάξει. Είτε, θα περάσουν τον έλεγχο, είτε θα υπάρχουν ελλείψεις που θα τις αφήσουν εκτός. Από τις επτά ομάδες που τιμωρήθηκαν στην πρώτη φάση, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Αιγινιακός και Απόλλων Λάρισας επιβεβαίωσαν πως κατέθεσαν φάκελο.

Με αυτά τα δεδομένα, η βαθμολογία της Football League αλλάζει πάλι και αφού δεν κατέθεσαν φάκελο οι τέσσερις ομάδες θα υπάρξουν νέες αλλαγές.

Φυσικά, με αυτή την εξέλιξη κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική βαθμολογία και οι ομάδες αγωνίζονται με σκέψεις για το τι θα συμβεί τελικά στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και με την σκέψη στο μπάχαλο που είχε δημιουργηθεί για το αν είχαν δικαίωμα έφεσης για την επενεξέταση του φακέλου της επιτήρησης. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  •  9. Απόλλων Λάρ.   43
  • 10. Εργοτέλης        40
  • 11. Αν. Καρδίτσας  37
  • 12. Αιγινιακός        37
  • 13. Σπάρτη            34
  • 14. Πανσερραϊκός   27
  • 15. Παναιγιάλειος   22
  • 16. Καλλιθέα         21

* Οι ομάδες με έντονα γράμματα υποβιβάζονται. 

**έχουν υπολογιστεί ποινές για τις ομάδες που δεν κατέθεσαν φάκελο στην δεύτερη φάση της επιτήρησης.

*** Υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν αφαιρέσεις βαθμών και από άλλες ομάδες σε περίπτωση που δεν έχουν σωστό φάκελο και η βαθμολογία να έχει ακόμη περισσότερες αλλαγές.

**** Στην πρώτη φάση, εκτός από τους τέσσερις που δεν είχαν καταθέσει φάκελο υπήρχαν ποινές και για τους... Απόλλωνα Λάρισας, Αν. Καρδίτσας και Αιγινιακό. 

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 11:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep