Στις φλόγες το αυτοκίνητο

Φωτογραφίες από το καμμένο αυτοκίνητο του προέδρου της Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρου. ΠΗΓΗ:http://www.dimotikiagoratislakonias.gr Φωτογραφίες από το καμμένο αυτοκίνητο του προέδρου της Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρου.

Ο πρόεδρος της Σπάρτης βρήκε καμμένο το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι στο Παλαιολόγιο Σπάρτης.

[googlead][/googlead]

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: http://www.dimotikiagoratislakonias.gr 

Ολική καταστροφή υπέστη από πυρκαγιά το αυτοκίνητο της οικογένειας του προέδρου της Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρου, έξω από το σπίτι του στο Παλαιολόγιο Σπάρτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ΙΧ Peugeot 207 ήταν στο όνομα της συζύγου του και το χρησιμοποιούσαν καθημερινά. 

Ο Δημήτρης Νικόλαρος την Πέμπτη (3/5) το βράδυ, την ώρα της πυρκαγιάς ήταν στις Κροκεές όπου γινόταν το γεύμα της ομάδας την παραμονή της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από τους γείτονες, αλλά όταν επέστρεψε δεν υπήρχε περιθώριο να σωθεί η κατάσταση και να σβήσει η φωτιά που τελικά κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία αναφορά για το συμβάν και ο πρόεδρος της Σπάρτης έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα στην Αστυνομική Διεύθυνση της Πόλης και πλέον το συμβάν είναι υπό έρευνα με τον Δημήτρη Νικόλαρο να αναφέρει και στην Αστυνομία πως δεν υπήρχε κάποιο περίεργο περιστατικό τις τελευταίες ημέρες, ή κάποια ένδειξη για κάτι. 

Last modified onΠαρασκευή, 04 Μάιος 2018 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep