Εκκρεμότητες... εξαμήνου

Το πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώνεται, αλλά εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις που αφορούν ακόμα και στην πρεμιέρα!

[googlead][/googlead]

Η φετινή Football League μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως πρωτάθλημα ενστάσεων - καταγγελιών. Οι υποθέσεις που έφτασαν στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο αρκετές, όμως οι αποφάσεις... αγνοούνται. Αποφάσεις που αφορούν ακόμα και σε αγώνα της πρεμιέρας στις 30 Οκτωβρίου, δηλαδή κλείνουν 6μηνο σε λίγες ημέρες!

Με αφορμή, λοιπόν, τις πρόσφατες καταγγελίες των Παναχαϊκής, Απόλλωνα Πόντου σε βάρος της Δόξας Δράμας το FL News σας παρουσιάζει τις έως τώρα εκκρεμότητες για τις οποίες ο αθλητικός δικαστής καλείται κάποια στιγμή να εκδώσει αποφάσεις. Εξάλλου, αγνοείται η απόφαση που αφορά στο ματς της 30ής Οκτωβρίου μεταξύ Αχαρναϊκού - Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και αυτή της μη διεξαγωγής του αγώνα ΑΟΧ Κισσαμικός - Βέροια παρότι η ομάδα του Μενιδίου και η «Βασίλισσα του Βορρά» έχουν αποβληθεί εδώ και πολύ καιρό.

Η πρώτη υπόθεση αφορούσε στο ματς Αχαρναϊκός - Απόλλων Λάρισας που διεξήχθη στις 30 Οκτωβρίου. Οι Θεσσαλοί έκαναν ένσταση κακού ορισμού από τη διοργανώτρια. Η εκδίκαση έγινε στις 21 Νοεμβρίου, ενώ μία εβδομάδα πριν ο Αχαρναϊκός είχε αποβληθεί.

Στις 26 Νοεμβρίου η Βέροια δεν κατάφερε να αφιχθεί στην ώρα της στο γήπεδο, ώστε να διεξαχθεί το ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Η υπόθεση πήγε στον αθλητικό δικαστή και συζητήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου. Στις 23 Φεβρουαρίου η ομάδα της Ημαθίας αποβλήθηκε, αλλά η απόφαση εξακολουθεί να αγνοείται. Όχι, φυσικά, ότι θα αποφασιστεί ο ορισμός του αγώνα, αλλά το τυπικό της υπόθεσης περιμένει και η διοργανώτρια για να προσθέσει το τρίποντο στους Κρητικούς.

Στις 21 Δεκεμβρίου η Καλλιθέα αντιμετώπισε τον Καραϊσκάκη Άρτας. Ακολούθως κατέθεσε ένσταση, υποστήριζοντας ότι οι «πράσινοι» είναι ανασφάλιστοι, οπότε έπρεπε να πάρει τρίποντο στα χαρτιά. Το αίτημά της συζητήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου. Απόφαση δεν πάρθηκε παρότι η Πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου τόνισε ότι πρέπει να αποφασίσει σχετικά το ΔΣ της λίγκας.

Ένσταση για τον ίδιο λόγο κατέθεσε και η Δόξα Δράμας κατά του Απόλλωνα Πόντου μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στις 13 Ιανουαρίου. Η εκδίκαση έγινε στις 15 Φεβρουαρίου, αλλά και εδώ απόφαση δεν υπάρχει. Εκκρεμεί, άλλωστε, η εκδίκαση της ένστασης της Καλλιθέας κατά της ομάδας της Καλαμαριάς για το ίδιο ζήτημα.

Σε εκκρεμότητα και η υπόθεση του αγώνα Καλλιθέα - Αιγινιακός που διεξήχθη στις 5 Φεβρουαρίου. Οι «κυανόλευκοι» στην εκδίκαση της 9ης Μαρτίου έκαναν λόγο για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, ο οποίος έπαιξε με αριθμό φανέλας συμπαίκτη του.

Μετά το πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου αναμένεται, επίσης, η εκδίκαση των καταγγελιών της Παναχαϊκής και του Απόλλωνα Πόντου σε βάρος της Δόξας Δράμας για ταυτόχρονη συμμετοχή έξι ξένων στο ματς με τον Άρη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που εκκρεμούν:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
30 Οκτωβρίου Αχαρναϊκός - Απόλλων Λάρισας Κακός ορισμός 21/11 -
26 Νοεμβρίου ΑΟΧ Κισσαμικός - Βέροια Μη τέλεση αγώνα 20/12 -
21 Δεκεμβρίου Καλλιθέα - Καραϊσκάκης Ασφαλιστικό 07/02 -
13 Ιανουαρίου Απόλλων Πόντου - Δόξα Δράμας Ασφαλιστικό 15/02 -
5 Φεβρουαρίου Καλλιθέα - Αιγινιακός Αντικανονική συμμετοχή 09/03 -
1 Απριλίου Καλλιθέα - Απόλλων Πόντου Ασφαλιστικό - -
1 Απριλίου Άρης - Δόξα Δράμας Αντικανονική συμμετοχή - -
Last modified onΣάββατο, 07 Απρίλιος 2018 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep