Δόξα με έξι ξένους!

Γκάφα της Δόξας Δράμας στο ντέρμπι με τον Άρη. Έπαιξε με έξι ξένους για έξι λεπτά!

[googlead][/googlead]

Τη στιγμή που η Δόξα Δράμας παλεύει για την 3η θέση μία γκάφα ολκής κινδυνεύει να τινάξει στον «αέρα» την προσπάθεια ανόδου! Και αυτό γιατί οι «Μαυραετοί» από το 71' έως το 76' αντιμετώπισαν τον Άρη, έχοντας έξι ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα τους, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχές στις ελληνικές εθνικές ομάδες!

Η σύνθεση της Δόξας Δράμας είχε ως εξής: Βούρας, Σπυρόπουλος (71' Στεφάνοβιτς), Πεταυράκης, Όστοϊτς, Ματσούκας, Γουνδουλάκης, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Κουσκουνάς (64' Κάσες), Μπαϊκαρά, Τζόκιτς (76' Καπνίδης).

Όπως φαίνεται από το 71' έως το 76' στο αρχικό σχήμα ήταν οι Όστοϊτς, Ντιμιτρόφσκι, Κάσες, Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς και Τζόκιτς! Όταν οι «ασπρόμαυροι» κατάλαβαν το λάθος τους, τότε ο Καπνίδης αντικατέστησε τον Τζόκιτς!

Ο Άρης από τη στιγμή που επικράτησε, δεν αναμένεται να καταθέσει ένσταση κατά των «Μαυραετών», όμως δεν αποκλείεται να γίνει ανάλογη κίνηση από την Παναχαϊκή ή τους Απόλλωνα Πόντου, Απόλλωνα Λάρισας, ΑΟΧ Κισσαμικό (με το τρίποντο απέναντι στη Βέροια πάει στους 43). Εάν συμβεί αυτό, τότε η Δόξα Δράμας χάνει το ματς στα χαρτιά 3-0, της αφαιρούνται τρεις βαθμοί, ενώ το άρθρο 23 παρ.9 του ΚΑΠ προβλέπει πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του FL News, τουλάχιστον μία ομάδα με έννομο συμφέρον δεδομένα θα έχει καταθέσει ένσταση έως τη Μεγάλη Τετάρτη (04/04)!

Σημειωτέον ότι, τόσο η προκήρυξη, όσο και ο ΚΑΠ προβλέπουν ότι οι ομάδες της Football League που έχουν πάρει άδεια οφείλουν να έχουν στην ενδεκάδα τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έξι ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες. Η προκήρυξη αναφέρει...

PROKK

Σε ό,τι αφορά στον ΚΑΠ, σημειώνεται...

kkappdo

Last modified onΔευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep