Logo
Print this page

Ένσταση... ανασφάλειας

Η Καλλιθέα έκανε ένσταση κατά του Απόλλωνα Πόντου για το θέμα της Ασφάλειας των ποδοσφαιριστών. Η Καλλιθέα έκανε ένσταση κατά του Απόλλωνα Πόντου για το θέμα της Ασφάλειας των ποδοσφαιριστών.

Η Καλλιθέα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου έκανε ένσταση για το θέμα του ασφαλιστικού συμβολαίου.

[googlead][/googlead]

Στην κατάθεση ένστασης προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η ομάδα της Καλλιθέας εις βάρος του Απόλλωνα Πόντου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης που τη βρήκε ηττημένη με 1-0 στο γήπεδό της. Η αθηναϊκή ομάδα κράτησε την ίδια στάση, όπως είχε πράξει και με την ΑΕ Καραϊσκάκης, αφού αυτές οι δύο ΠΑΕ είναι οι μοναδικές που δεν έχουν ακολουθήσει το κεντρικό ασφαλιστικό συμβόλαιο της διοργανώτριας για τους ποδοσφαιριστές.

Η Καλλιθέα υποστηρίζει πως δεν χωρά αμφισβήτηση, αφού η προκήρυξη αναφέρει ξεκάθαρα πως δεν μπορεί να υπάρξει διαφορετική ασφάλεια και η επιλογή του ΙΚΑ για τα ιατροφαρμακευτικά. Σε αυτό θα έπρεπε να είχε υπάρξει απάντηση από το Πειθαρχικό όργανο της Football League. Παρότι, όμως η ένσταση της Καλλιθέας για το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη Άρτας έγινε στις 21 Δεκεμβρίου 2017, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη!

Στην εκδίκαση της υπόθεσης, πάντως, είχε τεθεί ανοικτά θέμα αρμοδιότητας από το Πειθαρχικό όργανο και είχε ουσιαστικά «στείλει μήνυμα» πως μόνο το διοικητικό συμβούλιο μπορεί να αποφασίσει για την ερμηνεία της Προκήρυξης. Φυσικά, για να φτάσει το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί απόφαση, ώστε να πάρει τη σκυτάλη η διοργανώτρια και το γεγονός ότι παραμένει στο συρτάρι για σχεδόν τρεις μήνες δεν ευνοεί κανέναν...

Last modified onΚυριακή, 01 Απρίλιος 2018 23:13
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr