Η...φιλόξενη Θεσσαλία (pics)

Σάντουιτς και νερά προσέφεραν οι οργανωμένοι του ΑΟ Τρίκαλα στους 6 οπαδούς του Παναιγιαλείου.

[googlead][/googlead]

Η ατμόσφαιρα στην Αγυιά δεν ήταν το μοναδικό... φωτεινό σημάδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο εν μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος στη Super League. Σε ένα άλλο γήπεδο, αυτό του ΑΟ Τρίκαλα οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας βροντοφώναξαν ότι όχι μόνο ξέρουν να σέβονται τους φιλοξενούμενους, αλλά φροντίζουν να ανταποδίδουν τις φιλοξενίες που έχουν τύχει...

Στην αναμέτρηση ΑΟ Τρίκαλα - Παναιγιάλειος, λοιπόν, οι «Σακαφλιάδες» προσέφεραν σάντουιτς και νερά στους 6 φίλους της ομάδας του Αιγίου, ενώ μετά το φινάλε τους φιλοξένησαν στο σύνδεσμό τους και έστειλαν μήνυμα για το όπλο του οπαδικού κινήματος. Όπως, μάλιστα, ανέφεραν:

«Επειδή ως οπαδοί έχουμε μάθει να σεβόμαστε όσους μας σέβονται αλλά και να ανταποδίδουμε τις σωστές φιλοξενίες που δεχόμαστε στα εκτός έδρας παιχνίδια της καψούρας μας, το απόγευμα μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Παναιγιάλειο, πέραν των σχετικών κερασμάτων φαγητών και νερού κατά τη διάρκεια του αγώνα στο γήπεδο, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στον Σύνδεσμο μας, να τα πούμε και να τα πιούμε με τους οπαδούς του Παναιγιάλειου που ταξίδεψαν από το Αίγιο ως την πόλη μας για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι το μοναδικό όπλο του οπαδικού κινήματος.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ».

Last modified onΔευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 03:01

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep