Κατσουράνης: «Τιμή μας» (pics)

Η Παναχαϊκή επισκέφθηκε το Μουσείο του «Γαλανόλευκου Φάρου» στα Χανιά, με τους Κατσουράνη, Χαλκιά, Φωτάκη να είναι τα κεντρικά πρόσωπα.

[googlead][/googlead]

Το ταξίδι της Παναχαϊκής στα Χανιά δεν θα μπορούσε να μην συνδυαστεί με την επίσκεψη στο Μουσείο του «Γαλανόλευκου Φάρου». Τα μέλη της αποστολής των Αχαιών είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα εκθέματα και, φυσικά, κεντρικά πρόσωπα ήταν οι πρωταθλητές Ευρώπης, Κώστας Κατσουράνης, Κώστας Χαλκιάς, αλλά και ο διεθνής Γιώργος Φωτάκης.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ανέφερε σχετικά:

«Το μουσείο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ωραίο. Θα μείνει στην ιστορια. Εύχομαι να μεγαλώσει. Να βοηθήσουμε όλοι και να βάλουμε ακόμα περισσότερα αντικείμενα. Αυτό που βλέπουμε τώρα δύο δωμάτια, να γίνει όσο μεγαλύτερο μπορούμε. Να βοηθήσουμε όλοι την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι στα Χανιά, να είμαστε δίπλα τους, γιατί πρέπει να υπάρχει μουσείο για την εθνική ομάδα. Είναι μεγάλη μας τιμή που αυτοί οι άνθρωποι το έχουν φτιάξει».

Ο Πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου» Νίκος Φλέκκας ευχαρίστησε την αποστολή της Παναχαϊκής που επισκέφτηκε το Μουσείο αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι απίστευτη τιμή για όλους εμάς, η επίσκεψη της ομάδας της Παναχαϊκής στο Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος στα Χανιά. Είναι όμως και τεράστια ευθύνη να επισκέπτονται το σπίτι τους οι Έλληνες διεθνείς που έγραψαν ιστορία φορώντας την φανέλα με το Εθνόσημο. Τους ευχαριστούμε»

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2018 11:03

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep