Το... κενό των αποχωρήσεων

Έως και 21 ημέρες αποχή από τα επίσημα ματς θα έχουν κάποιες ΠΑΕ μετά την αποβολή του Αχαρναϊκού και την επικείμενη της Βέροιας.

[googlead][/googlead]

Η... παράδοση που θέλει τη Football League να αποχαιρετά μεσούσης της σεζόν μέλη της συνεχίζεται και φέτος. Ο Αχαρναϊκός αποβλήθηκε, η Βέροια αν δεν δηλώσει απόσυρση, θα αποβληθεί και αυτή και το πρόγραμμα διαφοροποιείται εντελώς. Ποια είναι η ιδιαιτερότητα; Ότι όλες οι ΠΑΕ πλην του ΑΟΧ Κισσαμικού έχουν διαδοχικά στο πρόγραμμά τους, την ομάδα του Μενιδίου και αυτή της Ημαθίας.

Το FL News σας παρουσιάζει πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα για όλες τις ομάδες μετά και το «αντίο» της Βέροιας...

Το μεγαλύτερο κενό που προκύπτει είναι για την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία μετά τον αγώνα της 24ης Μαρτίου θα παίξει ξανά στις 14 Απριλίου, δηλαδή θα μεσολαβήσει «νεκρό» διάστημα 21 ημερών. Ακολουθούν οι Απόλλων Πόντου (12 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου), Σπάρτη (12-31 Μαρτίου), Αιγινιακός (2-21 Απριλίου), ΑΟ Τρίκαλα (5-24 Απριλίου) με 20ήμερη αποχή, η Παναχαϊκή (26 Απριλίου - 12 Μαΐου) με 17 ημέρες απουσίας επίσημων αγώνων και ο Απόλλων Λάρισας (19 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου) με τον Πανσερραϊκό (19 Μαρτίου - 3 Απριλίου) και τον Άρη (30 Απριλίου - 15 Μαΐου) με 16 ημέρες.

Κενό 13 ημερών θα έχουν οι Καλλιθέα (16 Απριλίου - 28 Απριλίου), Εργοτέλης (23 Απριλίου - 5 Μαΐου), Δόξα Δράμας (7-19 Μαΐου), ΟΦΗ (14 - 26 Μαΐου) και 12 ημερών ο Καραϊσκάκης Άρτας (27 Φεβρουαρίου - 10 Μαρτίου).

Η ομάδα που δεν θα έχει κενό, αλλά το πρωτάθλημα για εκείνη θα τελειώσει πολύ νωρίτερα είναι ο Παναιγιάλειος. Στις 16 Μαΐου αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Καραϊσκάκη Άρτας και ακολούθως η σεζόν θα ολοκληρωθεί, αφού στις δύο τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος έχει στο πρόγραμμα τους «πράσινους» και τη «Βασίλισσα του Βορρά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep