Logo
Print this page

Με 11 σκόρερ ο Αρης ξεπέρασε τον ΟΦΗ

Οι δύο νέες προσθήκες στον πίνακα των σκόρερ του Αρη και το... προσπέρασμα στον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Οι δύο καλύτερες επιθέσεις της φετινής Football League ανταγωνίζονται και σε πολυφωνία.

Ο 3ος ΟΦΗ είναι η πιο παραγωγική ομάδα του πρωταθλήματος με 35 γκολ, αλλά ο πρωτοπόρος Αρης (28) παρουσιάζει το μεγαλύτερο πλουραλισμό.

Με τα τέρματα των Ούγκο Σόουζα και Μανώλη Τζανακάκη στην εκτός έδρας νίκη επί του Πανσερραϊκού οι «κίτρινοι» έφτασαν τους 11 σκόρερ έναντι 10 των Κρητικών.

Για τους Θεσσαλονικείς έχουν κουνήσει πλεκτό οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος (6), Βαγγέλης Πλατέλλας (4), Μάρκος Ντούνης (3), Μπάμπης Παυλίδης (2), Γιώργος Δεληζήσης (2), Γιάννης Πασάς (2), Κενάν Μπαργκάν (2), Πασχάλης Κάσσος (1), Ούγκο Σόουζα (1), Μανώλης Τζανακάκης (1) και Αντώνης Καπνίδης (1).

Ο τελευταίος έχει αποχωρήσει (μεταπήδησε στη Δόξα Δράμας), ενώ δεν υπολογίζεται ο Μπαργκάν. Βέβαια, ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί αν σκοράρουν οι νεοαποκτηθέντες Αγγελος Χαντί και Μιχάλης Μπαστακός.

Ο Χαντί παρεμπιπτόντως είναι ο ένας από τους 10 φετινούς σκόρερ του ΟΦΗ και συνάμα ο ένας από τους πέντε αποχωρήσαντες μεσούσης της περιόδου.

Παραμένουν ακόμη στο ρόστερ οι Δημήτρης Μάνος (11 γκολ), Βασίλης Κουτσιανικούλης (5), Μανώλης Παπαστεριανός (2), Πατρίκ Βουό που είναι μεταγραφή Ιανουαρίου (2), Γιάννης Κοιλιάρας (1), ενώ κούνησαν μαντήλι οι Αρμίτσε Ορτέγκα (3), Αγγελος Χαντί (3), Νίκος Κουσκουνάς (3), Μάριο Μάρτος (1) και Μάριος Ογκμποε (1).

[googlead][/googlead]

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr