Μίλησε με ονόματα ο Καλαϊτζίδης

Αποσπάσματα της κατάθεσης Καλαϊτζίδη είδαν το φως της δημοσιότητας, στην οποία αναφέρει εμπλοκή παράγοντα και ομάδων.

[googlead][/googlead]

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης κατέθεσε πρόσφατα στην αθλητική Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Ευαγγελία Λιάσου όλα όσα γνωρίζει για την ύπαρξη κυκλώματος που «στήνει» αγώνες στη Football League. Μάλιστα, η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε αποσπάσματα της κατάθεσής του.

Στην κατάθεση Καλαϊτζίδη, σύμφωνα πάντα με τη «Δίκη» αναφέρθηκε όνομα ιδιοκτήτη ΠΑΕ και πέντε ομάδων της Football League που μετείχαν στο κύκλωμα. Το τεκμήριο της αθωότητας υπαγορεύει τη μη δημοσιοποίηση τους από το FL News που σέβεται την διαδικασία της Εισαγγελικής Έρευνας και όσα προβλέπει.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανέφερε πως στη συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ της Football League, ο δεύτερος του μίλησε για συγκεκριμένο αριθμό, πέντε ομάδων και του αποκάλυψε πως υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους. Του μίλησε για την καταβολή χρημάτων ώστε να κερδίζει αγώνες, αλλά και διάφορες άλλες λεπτομέρειες για το πώς θα βοηθούσαν στην άνοδο του Απόλλωνα Πόντου και την υπόσχεση πως θα δυσκόλευαν τους ανταγωνιστές τους.

Ακόμη του ανέφερε πως ο ίδιος έχει συγκεκριμένους ποδοφαιριστές στην ομάδα του που τους ελέγχει πολλά χρόνια και πως κάθε σεζόν υπάρχουν τουλάχιστον πέντε αγώνες που έρχεται σε συνεννόηση με τον αντίπαλο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 03:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep