Logo
Print this page

«Όλοι για τον μικρό Αλέξανδρο»

Ο Παύλος Μυροφορίδης απηύθυνε έκκληση βοήθειας για τον μικρό Αλέξανδρο Μελισσινό.

[googlead][/googlead]

Στο πλευρό του μικρού Αλέξανρου Μελισσινού που πάσχει από οστεοσάρκωμα στον μηρό βρίσκεται ο Παύλος Μυροφορίδης. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη συμμετέχει στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να μεταβεί σε εξειδικευμένη μονάδα του Χιούσον ο μικρός Κοζανίτης και σε δηλώσεις του στον Arena Fm ανέφερε:

Πρόκειται για ένα παιδί μιας εξαιρετικής οικογένειας. Περνούν δύσκολα. Στις δύσκολες καταστάσεις χρειάζονται καλοί άνθρωποι. Μπαίνω προσωπικά σε αυτή τη διαδικασία μετά από συνομιλία με τον πατέρα του. Το παιδί πρέπει να φύγει στο εξωτερικό για θεραπεία. Στη ζωή όσο κοιτάς ευθείας, περπατάς μόνος σου. Όταν κοιτάξεις δεξιά, αριστερά θα νιώσεις ότι κάποιοι σε χρειάζονται. Στη συνομιλία μου μαζί του μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που χειρίζεται το θέμα. Είναι εκπληκτικός.

Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Και αυτό πρέπει να το νιώσουν οι άνθρωποι της οικογένειας του παιδιού. Το παιδί πρέπει να πάει στο εξωτερικό και το κόστος αγγίζει τις 300 χιλιάδες. Ειδικά στην Κοζάνη όλοι έχουν πέσει πάνω στο πρόβλημα. Μερικές φορές όταν το θέμα είναι χρηματικό, είναι καλύτερο να κάνουμε πράξεις, παρά να μιλάμε. Θα ήταν καλό να ενεργοποιηθούν όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν.

Σε αυτές τις στιγμές βοηθούν οι πιο απλοί άνθρωποι. Στην παρούσα κατάσταση, όμως από το πρωί έχουν ενεργοποιηθεί και άνθρωποι με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Αυτό το παιδί πρέπει να κερδίσει τη μάχη που δίνει. Ό,τι μπορεί ο καθένας από εμάς να δώσει γι' αυτό το παιδί, ας το κάνει. Μιλάμε για μία περίπτωση που άυριο, αν όλοι μας δεν πάμε για καφέ, το παιδί θα σωθεί. Αν όσοι μας ακούν το πουν σε έναν φίλο τους και δεν πάνε για καφέ, τα έχουμε καταφέρει».

melisinos

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 19:08
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr