Logo
Print this page

Με συνδυασμό... Football League

Ήττα (2-1) της Εθνικής Ελπίδων από τη Σλοβακία. Έπαιξαν οι εκπρόσωποι της Football League, σκόρερ ο Μίγγος από ασίστ Βαλμά.

[googlead][/googlead]

Ένας συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας, Βαλμά και Μίγγου έφερε το γκολ της Εθνικής Ελπίδων στο τεστ της Τρίτης (09/01) απέναντι στη Σλοβακία που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο «Δ. Δημητρίου». Ο δεύτερος εκμεταλλεύτηκε στο 5' την κάθετη μπαλιά του συμπαίκτη του στην αθηναϊκή ομάδα και έδωσε το προβάδισμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ωστόσο, οι Σλοβάκοι πήραν τη νίκη με 2-1 με γκολ των Μπαουμγκάρτνερ (45'), Γκάμος (70').

Πλην των Βαλμά, Μίγγου έπαιξαν βασικοί οι Φουάσης (ΑΟΧ Κισσαμικός), Μπαστιάνος (Βέροια), ενώ στο 46' στη θέση του πρώτου πέρασε ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Μουστακόπουλος. Το δεύτερο φιλικό θα γίνει την Πέμπτη (11/01) στις 15:00.

ΕΛΛΑΔΑ: Καπετάνος, Βαλμάς (46’ Μουστακόπουλος), Ζήσης, Δημητρίου, Φουάσης (70’ Ζερβόπουλος), Μίγγος (46’ Ξενιτίδης), Μπουζούκης (46’ Χατζηδίμπας), Λάμπρου, Μπαστιάνος (64’ Τζοβάρας), Παυλίδης (46’ Σαμπανίδης), Κωστανάσιος (46’ Νταβιώτης).

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Βάντρουπα, Όραβετς, Κοζλόφσκι, Μπένταρ, Μπαουμγκάρτνερ, Φάμπρι (66’ Μπόζενικ), Άνταμετς (66’ Γκρέσακ), Σέντλατσεκ (66’ Γκάμπος), Βάλο, Κβότσερα (66’ Τόμιτς), Μάχο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 18:19
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr